Neverovatno

GLEDAJUĆI BRITNI SPIRS 100 % SMO UVERENI DA JE ONA NARODNA IZREKA TAČNA: Od budale ne možeš pobeći, ali se ni razvesti

Bivši muž Britni Spirs upao je na njeno venčanje i napravio skandal

Celebrities
Autor:
GLEDAJUĆI BRITNI SPIRS 100 % SMO UVERENI DA JE ONA NARODNA IZREKA TAČNA: Od budale ne možeš pobeći, ali se ni razvesti
Britni Spirs i Aleksander Džejson, Foto: Profimedia

One žene koje su prošle kroz paklen razvod znaju da je veoma teško ostaviti muškarca koji ne želi biti ostavljen. Isto tako one znaju da se od ljubomornog, osvetoljubljivog i beskrupuloznog muškarca nikako ne možeš u miru rastaviti.

Britni Spirs ima isti problem! Ali ona ima problem da pobegne od ljudi koji žele da je iskoriste. I sama svesna toga, pevala je pesmo "Piece of Me" u kojo navodi da "svi žele deo nje".

Da je ovo istina svedoči i činjenica da je na njeno venčanje upao bivši muž Aleksander Džejson sa kojim je pevačica bila u braku samo 55 sati, nakon čega je bračna zajednica poništena.

Džejson je upao na privatni posed pod izgovorom da je pozvan, a sve je prenosio uživo na Instagramu.

Britni Spirs, kako prenosi "Mirror", je bila van sebe zbog ispada Aleksandera Džejsona, prvog supruga, koji je posle incidenta uhapšen.

Džejson je tvrdio da je ona njegova prva supruga i da ako treba na silu će prisustvovati ceremoniji.

Advokat Britni Spirs, Metrju Rosengart, rekao je za američke medije da sarađuje sa policijom kako bi se Aleksander propisno kaznio zbog neprijatnosti koju je priredio.

Naime, biviš suprug pored upada na venčanje i dozivanje Britni tvrdio je da je i pevačica i dalje pod kontrolom porodice, i da se slučaj o starateljstvu nad životnim odlukama i finansijama nije završio u decembru.

Aleksander Džejson je već bio uhapšen zbog uznemiravanja neimenovane žene 2021. godine i već godinama ima problem sa zakonom i ispadima u javnosti.

Britni Spirs
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs