ŠOKANTNO!

EVO ZAŠTO SE MELINDA RAZVELA OD GEJTSA: Nije mi se dopala njegova povezanost sa Džefrijem Epistajnom!

Melinda Gejts prvi put je otvoreno pričala o razvodu nakon 27 godina provedenih u braku sa Bilom Gejtsom

Porodica
Autor:
EVO ZAŠTO SE MELINDA RAZVELA OD GEJTSA: Nije mi se dopala njegova povezanost sa Džefrijem Epistajnom!
Foto: Profimedia

Melinda Gejts, poznata kao veliki filantrop, u intervjuu za CBS je govorila o razvodu do Bila Gejtsa.

Kao razlog kraha njihovog braka ona nije navela jednu star, već više stvari koje su dovele do razlaza.

"Nije to bio jedan trenutak ili jedna konkretna stvar. Jednostavno je došao trenutak u kojem sam shvatila da ta zajednica nije zdravo okruženje, te da ne mogu da verujem u to u šta se pretvorio brak."

Međutim, Melinda je ipak priznala da povezanost njenog muža sa Džefrijem Epistajnom je bila jedna od glavnih tački spoticanja u njihovom braku.

"Nije mi se dopalo što je imao sastanke sa Džefrijem Epistajnom. To sam mu jasno stavila do znanja.... Epistajn je bio odvratan. Bio je oličenje zla. Imala sam noćne more o tome kasnije."

Džefri Epistejn je izvršio samoubistvo 2019. dok je čekao suđenje po optužbama za seksualnu trgovinu maloletnim devojčicama.

CBS je odmah nakon intervjua sa Melindom kontaktirao Gejtsa za izjavu vezano za vezu sa Epistajnom, Bil je tada izjavio: "Da je to greška zbog koje duboko žali" i "značajnom greškom u proceni."

Kasnije u intervjuu, Melinda je rekla da se trudi da održi "produktivan radni odnos" sa svojim bivšim supružnikom. Njih dvoje imaju troje dece i ostaju na čelu Fondacije Bila i Melinde Gejts, jedne od najvećih dobrotvornih fondacija na svetu.

"Rekla bih da smo u ovom trenutku prijateljski raspoloženi", rekla je. ""Prijatelji" je za mene druga reč, i to bi moglo doći s vremenom, ali za mene još uvek postoji isceljenje koje treba da se desi. Svakako mu želim dobro."

Ovih dana, Melinda je fokusirana na promovisanje inicijativa koje osnažuju žene i porodice i nije isključila mogućnost da ponovo pronađe ljubav.

"Prema tome idem malim koracima," rekla je. "Osećam se kao da sam na stvarno dobrom mestu, i zaista sam, zaista uzbuđena zbog svog života i posla koji je pred nama," izjavila je Melinda, a prenosi Haffpost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs