Neverovatno

NA SLIKAMA ONI SU BILI SAVRŠEN PAR: Silovali maloletnice, pa ih podvodili bogatašima! Karma je ipak uradila svoje!

Nakon svih nedaća koje su uradili, par je na kraju neslavno završio

Lifestyle
Autor:
NA SLIKAMA ONI SU BILI SAVRŠEN PAR: Silovali maloletnice, pa ih podvodili bogatašima! Karma je ipak uradila svoje!
Foto: Profimedia

Život razmažene bogataške kćeri Žislen Maksvel drastično se promenio u julu 2020. kad je uhapšena pod otpužbom da je podvodila maloletnice svom prijatelju (i bivšem dečku) Džefriju Epstajnu.

Epstejn je 11 meseci pre njenog hapšenja u zatvoru počinio samoubistvo, radije nego da se suoči s optužbama za zlostavljanje maloletnica i tako ostavio svoju bivšu Žislen da se sama snalazi.

Ako bude osuđena, 59-godišnja Žislen mogla bi dobiti kaznu do čak 80 godina zatvora, te je verovatno da će u zatvoru ostati doživotno. U toku je suđenje, a svedočile su četiri žene koje su optužile Žislen.

Žena, koja se u medijim spomninje pod pseudonimom Džejn, na sudu je plakala dok je opisivala kako ju je Epstajn seksualno zlostavljao kad joj je bilo 14 godina. Rekla je da joj je Žislen Maksvel pokazivala kako Epstajn voli da ga masiraju, te da je ponekad i sama učestvovala u seksualnom zlostavljanju.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia

"Bila je jako opuštena, ponašala se kao da to nije velika stvar", rekla je.

Druga žena, Kerolajn, svedočila je da ju je Maksvelova "sto puta" dovela da masira Epstajna između njene 14. i 18. godine, te da se "svaki put dogodilo nešto seksualno", te da joj je kasnije sve to plaćala. Treća osoba, pod pseudonimom Kejt svedočila je da joj je Žislen pripremila kostim školarke i poslala je da u njemu odnese čaj Epstajnu s kojim je tad morala i spavati, te da ju je pitala poznaje li neke "slatke, mlade i lepe devojke" koje bi spavale s Džefrijem. Poslednja žena koja je svedočila tvrdi da joj je optužena masirala gole grudi dok je Džefi to gledao.

Optužba je objavila i niz fotografija koje dokazuju koliko su Žislen Maksvel i Džefi Epstajn bili bliski. Prema pisanju BBC-a radi se o fotografijama koje je FBI zaplenio tokom pretresa Džefrijevog stana u Njujorku 2019.

Podsećamo, Žislen Maksvel je u novembru ove godine dala prvi intervju otkako je uhapšena, nakon 16 meseci provedenih u zatvoru u kojem se požalila na grozne zatvorske uslove.

"Već me godinu i po napadaju i zlostavljaju. Celo to vreme nisam pojela hranljiv obrok. Nisam spavala bez upaljenog svetla, i to fluorescentnog svetla koje mi šteti očima, ili bez neprekidnog uznemiravanja", ispričala je.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia

Tvrdila je da je zbog toga u lošem stanju.

"Slaba sam i krhka. Nemam snage. Umorna sam. Nemam čak ni cipele svoje veličine. Hrane me trulom hranom, dali su mi jabuku koja je imala crve. Nije mi dopušteno da vežbam", žali se Maksvelova.

Požalila se i na probleme pri održavanju lične higijene, te je tvrdila da joj "prijateljski nastrojen" pacov pravi društvo kad god ide u toalet budući da nuždu navodno vrši nad otvorenom kanalizacijom, te da se morala prestati tuširati jer "jezivi" zatvorski čuvari navodno bulje u nju.

Osim toga rekla je da joj prekopavaju poštu te da namerno zadržavaju važne dokumente kako se ne bi mogla na vreme da pripremi suđenje. Dodala je i da smatra da su potencijalni članovi porote dobili već toliko negativnih informacija o njoj da joj je nemoguće osigurati pošteno suđenje.

Na njenom će se suđenju također spominjati njena i Džefrijeva povezanost s princem Edruom koji će se tako opet naći u centru pažnje javnosti.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia

Podsetimo, princa Endru, sina kraljice Elizabete, tužila je Virdžinija Roberts tvrdeći da je triput bila prisiljena na polni odnos i to u vreme dok je bila seksualna robinja kontroverznog milijardera Džefrija Epistajna, bliskog Endruovog prijatelja.

Ipak, princ se izvukao iz te priče pa je londonska policija odlučila da je istraga protiv njega gotova. Pregledali su niz dokumenata uključujući i one od avgusta 2021. koji su bili deo priloženi u civilnoj tužbi navodne žrtve.

Žislen Maksvel, Džefri Epstajn
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs