bizarno

ONO ŠTO JE KIM OBUKLA ĆERKI, U NAJMANJU RUKU JE BIZARNO "Uznemirujuć prizor, ovo je bolesno! Detetu će trebati terapija"

Ćerka starlete Kim Kardašijan, Nort Vest pojavila se na Nedeljin mode sa maskom preko lica i šokirala javnost odevnom kombinacijom.

Moda
15:50h Autor:
ONO ŠTO JE KIM OBUKLA ĆERKI, U NAJMANJU RUKU JE BIZARNO "Uznemirujuć prizor, ovo je bolesno! Detetu će trebati terapija"
Ćerka Kim Kardašijan sa maskom na glavi šokirala javnost, Foto: Profimedia

Nedelja mode u Parizu obeležila je protekli period, a ponašanje slavnih ličnosi na ovom događaju pod budnim je okom javnosti. Nakon što se Viktorija Bekam pojavila sa ćerkom Harper, kojoj je tom prilikom obukla haljinu koja je izazvala lavinu komentara, ni starleta Kim Kardašijan nije zaostala.

Naime, Kardašijanka se na Nedelji mode pojavila sa devetogodišnjom ćerkom Nort Vest koja je imala veoma odvažnu i poprilično bizarnu modnu kombinaciju.

Kim Kardašijan, Nort Vest
foto: Profimedia

Prilikom povratka u hotel, devojčica je privukla pažnju noseći crnu kožnu masku koja je u potpunisti prekrivala njeno lice. Ovakav autfit očigledno je inspirisan starletinom kombinacijom koju je nosila za Met Galu 2021. godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uz kontroverznu, kožnu masku, devetogodišnja Nort nosila je dužu crnu majicu kratkih rukava, crne pantalone prošarane srebrnim motivima od zvezdica. Pored maske koju je imala preko glave, devojčica je nosila popularne "Crocs" papuče, a sličan model nedavno je viđen na Pameli Anderson.

Kim Kardašijan, Nort Vest
foto: Profimedia

Društvene mreže su se ubrzo usijale od komentara korisnika, koji su bili šokirani ovakvim prizorom, te su oštro osudili Kardašijanku.

Kim Kardašijan, Nort Vest
foto: Profimedia

"Ovo je vrlo uznemirujuć prizor", "Koristiti dete na ovaj način u marketinške svrhe je svojevrsni zloči", "Detetu će posle ovog trebati godine terapije", "Toliko tužno za ovo dete", "Nešto ozbiljno nije u redu sa Kim kao majkom", "Ovo je bolesno, dozvoliti detetu od 9 godina da nosi ovo. Ne, nije normalno", samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs