DŽABA JOJ PARE, JER BOLEST VIŠE NI ŠMINKOM NE MOŽE DA SAKRIJE: Dok joj žene zavide, ona se bori sa ozbiljnim problemima

Kim Kardašijan već godinama muku muči sa psorijazom koja je sada uzela maha, pa starleta "žive rane" na nogama ne može da sakrije ni šminkom

Vip priča
Autor:
DŽABA JOJ PARE, JER BOLEST VIŠE NI ŠMINKOM NE MOŽE DA SAKRIJE: Dok joj žene zavide, ona se bori sa ozbiljnim problemima
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan ima 41 godinu, četvoro dece, nestvarnu lepotu i bogatstvo koje je napravila bukvalno od nule. Nema žene na planeti koja u jednom momentu nije zavidela popularnoj starleti. Ali, nije sve tako divno, a najnovije fotografije to pokazuju.

Naime, Kim Kardašijan ovih dana "kanališe" samo Merilin Monro i to bolje od Ane de Armas. Obučena u belu mini haljinu sa potpisom Dolče i Gabana, izblajhane kose i sa neverovatnih 21 kilogram manje, Kim stvarno izgleda fenomenalno, ali ...

1 / 4 Foto: Profimedia

U njenim emisijama smo mogli da vidimo kako bolest napreduje i da se javlja najčešće po njenim rukama i nogama. Svaki put kad je stres na vrhuncu, po telu popularne starlete otvore se "žive rane" kojim leka nema.

Zbog toga što nije mogla ništa da uradi da bi bolest sanirala, Kim je razvila i liniju proizvoda - šminku za telo. Poznato je da Kardašijanka već godinama maže gust puder na noge i ruke u pokušaju da prekrije znakove psorijaze.

Ako je suditi po fotografijama izgleda da ni šminka više ne pomaže.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs