JANA JE NAJSKUPLJA LJUBAVNICA NA SVETU I TO SAUDIJSKOG PRINCA: Neverovatno je šta svaki dan radi za nju i KAKO SE OPHODI

Jana je najskuplja ljubavnica na svetu, a zahvaljujući multimilioneru koji joj ispunjava svaki hir, uživa maksimalno u životu!

Ljubav
20:11h Autor:
JANA JE NAJSKUPLJA LJUBAVNICA NA SVETU I TO SAUDIJSKOG PRINCA: Neverovatno je šta svaki dan radi za nju i KAKO SE OPHODI
Jana je najskuplja ljubavnica na svetu, Foto: Printscreen Instagram - yana.orfeeva

Jana Orfeva je ukrajinska manekenka koja je učestvovala na mnogim izborima za misice. Međutim, svetskoj javnosti je postala poznata kao "najplaćenija ljubavnica". Budući da je zavela saudijskog princa sa milionima na računu - sada živi bajku. Tokom njihove trogodišnje veze ispunjava joj svaku, ali baš svaku želju.

Prema pisanju stranih medija, svakog dana na računjoj leže oko 5. 000 evra, jer debelo plaća da bude i njenom društvu! Zahvaljujući novcu, ova manekenka je kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu.

I ne samo to, saudijski multumilioner joj neretko poklanja luksuzna putovanja, ali i skupocne automobile, brendiranu garderobu, cipele, i tašne koje papreno koštaju.

Nekada putuje sama, a čini se da mnogo više voli kada joj se pridruži i princ, jer je i data obasima raznim "znakovima pažnje"! Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati preko 180 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Zna da se vrlo često pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima. Prijatelji je opisuju kao "dobru i lepu", ali "razmaženu".

Fizički izgled je drastično je promenila plastičnim operacijama

Naime, činjenica je da Jana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promene su i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila.

Evidentno je da je povećala usta, operisala nos i jagodice, a primetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj fox-eye proceduri.

Jana je od momenta kada je započela vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo jedna fotografija na kojoj je sa majkom, te je jasno od koga je nasledila zanosan izgled. Mada mnogi misle da je operacijama samo uništila prrirodnu lepotcu, čini se da najbogatija ljubavnica ne planira da se tu zaustavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs