KAKAV NEUKUS!

DOSTUPNE SU FOTOGRAFIJE STANA PUTINOVE NAVODNE LJUBAVNICE: Kič i neviđen luksuz "Budite oprezni, možda ćete se šokirati"

U kom bogatstvu uživaju Putinove ljubavnice - pitanje je koje intrigira svu svetsku javnost. Međutim, prvi čovek Ruskije vešto krije svoj ljubavni život.

Celebrities
10:56h Autor:
DOSTUPNE SU FOTOGRAFIJE STANA PUTINOVE NAVODNE LJUBAVNICE: Kič i neviđen luksuz "Budite oprezni, možda ćete se šokirati"
U kom bogatstvu uživaju Putinove ljubavnice?, Foto: Profimedia

O privatnom životu jednog od najmoćnijih političara današnjice Vladimiru Putinu se sa sigurnošću zna veoma malo stvari. Naime, poznato je da sa bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke, Mariju i Katerinu - i ništa više. Ali, odnos predsednika Rusije sa navodnim ljubavnicama ne prestaje da intrigira javnost.

Vladimir Putin
foto: Profimedia

Posebnu pažnju privlače priče o Putinovoj romansi sa čistačicom Svetlanom Krivonogikh. U decembru 2020. otkriveno je kako je Putin navodno s njom dobio ćerku Elizavetu, poznatiju kao Luizu Rozovu, i to 2003. godine.

Svetlana je, kako su pisali strani mediji, zbog toga je postala milionerka i suvlasnica velike ruske banke. U njenoj biografije navedeno je kako je pohađala Univerzitet za ekonomiju i finansije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000.

Vladimir Putin, Svetlana Krivonogikh
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Takođe, 2020. je obelodanjeno da je Luizino prezime navodno Vladimirovna, te da njena majka poseduje pozamašnu imovinu vrednu vrtoglavih 3,1 miliona funti, a među ostalim i upečatljivo uređen stan u Sankt Peterburgu.

Upravo je Andrej Zakharov, novinar i istraživački reporter za BBC Rusiju, pre nekoliko meseci na svom Tviteru podelio je niz fotografija tog Svetlaninog stana koje na prvi pogled odmah privlače pažnju i izazivaju nevericu.

- Nešto malo da nije o ratu. Svetlana Krivonogikh iznajmljuje stan na ostrvu Kamenny u Sankt Peterburgu za 700 hiljada rublji mesečno. Reč je o istoj zgradi s 20 stanova u kojima su smešteni isključivo Putinovi prijatelji Rotenberg, Šamalov, Kovalčuk. Ovaj post sadrži fotografije enterijera. Ali, budite vrlo oprezni, možda ćete se šokirati - napisao je novinar u opisu posta, aludirajući na neverovatan kič.

I zaista već prva fotografije otkriva stan uređen na način koji se retko viđa. Spoj lude raskoši, beskompromisnog luksuza i stila o kojem bi se moglo raspravljati.

Zakharov je otkrio kako stan ima četiri sprata, uključujući podrum, a postoji čak i lift.

Škakljivo "prijateljstvo" sa Alinom Kabaevom

Gimnastičarka okićena i olimpijskim zlatom Alina Kabaeva nikada nije zvanično potvrdila da je sa Vladimirom Putinom u ljubavnoj vezi, a posebno se političar nije oglašavao povodom ove teme. Međutim, prestižni "Moscow Correspondent" na osnovu brojnih šuškanja po kuloarima objavio je 2008. godine njihovo venčanje veka. Smatrajući to velikom uvredom, predsednik Rusije ga je zatvorio nakog svega 10 dana od škakljive objave.

Alina Kabaeva, Vladimir Putin
foto: Profimedia

Sa druge strane, narednih 15 godina Alina je primala vrlo skupe darove i uživala je veliku potporu od Putinovih saradnika, što konstantno podgreva sumnje o njihovom prijateljstvu.

Naime, mediji iznova izveštavaju o tome da je Kabaeva dobila luksuzne nekretnine od predsednikovih bliskih ljudi. Tako ističu da je Putinov prijatelj iz detinjstva Peter Kolbin darovao Alininoj baki Ani Zacepilinoj ne jedan, već dva stana u prestižnoj moskovskoj ulici Arbat. Dok je Genadij Timčenko, koji Vladimira poznaje još od od 90-ih i smatra se jednim od njegovih "novčanika", poklonio gimnastičarki stan u Sankt Peterburgu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pozivajući se na službene podatke "Rosreestra", federalne ruske agencije zadužene za organizaciju jedinstvenog državnog registra prava na nekretnine i transakcije, Dossier ukazuje da Kabaeva, njena baka, majka i sestra, poseduju ukupno deset stanova u Moskvi i Sankt Peterburgu, kao i zemljište i vikendice u moskovskoj regiji i Sočiju. Procenjuje se da je ukupna tržišna vrednost ovih nekretnine oko 2,5 milijardi rubalja, odnosno više od 39 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs