ne liči na sebe

NOVO LICE LJUBAVNICE PUTINA ŠOKIRA: Najzad se pojavila u javnosti, ali skroz drugačija, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO

Alina Kabajeva više ne liči na sebe!

Celebrities
15:08h Autor:
NOVO LICE LJUBAVNICE PUTINA ŠOKIRA: Najzad se pojavila u javnosti, ali skroz drugačija, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO
Ljubavnica Vladimira Putina više ne liči na sebe, Foto: Profimedia

Alina Kabajeva je u svetu najviše poznata kao ljubavnica Vladimira Putina, jednog od najmoćnijih ljudi na političkoj sceni. Mada, ova šuškanja nikad nisu zvanično potvrđena. Sa druge strane, uopšte ne čudi činjenica što prvog čoveka Rusije spajaju sa ovom bivšom gimnastičarkom i olimpijskom šampionkom, jer izgleda neodoljivo.

Ovu lepoticu nemamo prilike da često vidimo u javnosti, ali je ovoga puta napravila izuzetak. Naime, pojavila se u subotu u Sočiju kako bi otvorila novi centar za gimnastiku. Uopšte nije želela da se osvrće na škakljive teme kao što je ratno stanje u Ukrajini i njena romansa sa Putinom.

- Kada sam se ja bavila gimnastikom i sportom, nisam mogla ni da sanjam uslove kakvi danas postoje u ovom centru. Ali život nam pokazuje da je nemoguće moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti - isključivo se obratila gimnastičarima.

Alina Kabajeva
foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Promenila lični opis

Popularna Ruskinja sada izgleda mnogo drugačije, te se priča po kuloarima da su se Putin i ona podrvgli istim estetskim korekcijama zatezanja lica i podmlađivanja - njene jagodice su punije, usne veće, a na licu nema nijednu boru iako ima 39 godina.

O 15-godišnjoj ljubavnoj vezi Aline i Putina strogo je zabranjeno svim ruskim medijima da pišu! A za njihov odnos se vezuju brojne kontroverze, tako su inostrani mediji u septembru ove godine izvestili da je gimnastičarka navodno abortirala dete na Putinovo insistiranje i to kada je je bila u drugom stanju već više od 20 nedelja.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Kao rezultat toga odnos Putina i Kabajeve se pogoršao. Takođe, posle abortusa je došlo do komplikacija i Kabajeva nije mogla da se pojavljuje u javnosti neko vreme - piše na Telegram kanalu General SVR.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs