KRISTINA EPLGEJT

GLUMICA KOJA NEVEROVATNO PODSEĆA NA DŽENIFER ANISTON, NAKON PRVOG SASTANKA OTKAČILA BRED PITA: A sve zbog OVOG rokera

Kristina Eplgejt nakon prvog sastanka otkačila je Bred Pita i ljubav potražila u naručju rokera

Vip priča
Autor:
GLUMICA KOJA NEVEROVATNO PODSEĆA NA DŽENIFER ANISTON, NAKON PRVOG SASTANKA OTKAČILA BRED PITA: A sve zbog OVOG rokera
Kristina Eplgejt, Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pre više od tri decenije Bred Pit nije uspeo da impresionira prelepu glumicu Kristinu Eplgejt. Kristina i Bred su počeli da se zabavljaju 1989. godine. U to vreme su još uvek radili na svojoj karijeri ali su oboje već imali neke zapažene uloge.

Tokom jedne emisije Kristina je ispričala da je 1989. usred sastanka, odnosno dodele MTV Video Music nagrada, ostavila Breda zbog drugog muškarca.

Onda su je pitali ko je bio taj drugi muškarac.

„Moram to da kažem? Ne moram ništa“, rekla je Kristina. U želji da izvuče neke sočne detalje, voditelj je umesto toga postavio Kristini neka potpitanja.

Pitao je da li je tajanstveni čovek glumac na šta je brzo rekla NE i nagovestila da je ipak poznat javnosti. Međutim, rekla je da nije završila sa tim tipom i na kraju je otkrila da nikada više nije videla Breda Pita posle te noći.

Pomislili biste da bi Kristina Eplgejt ostavila Breda Pita zbog bar jednako lepog čoveka.

Gil iz kultne serije„Gilmore Girls“ priznao je 2016. da je on taj tajanstveni tip zbog kojeg je Kristina odbacila Breda. Da, to je bio Sebastijan Bah, pevač „Skid Row“-a. Kada su Kristinu u jednom intervjuu pitali: „Koja je bila najgluplja stvar koju ste ikada uradili?“, ona je odgovorila: „Jedne noći napustila sam Breda Pita zbog drugog tipa.“

Sebastijan je kasnije priznao da je to bio on.

Kristina je dakle odbacila Breda zbog rok zvezde. Potpuno razumljivo, posebno u to vreme kada su rokeri izgledali kao bogovi . Ipak je imala samo 18 godina. Možda je samo želela da se zabavi, a tu je bio i Sebastijan, zgodni mladi pevač rok grupe za kojim su ludele žene širom planete i lepile njegove postere iznad svog kreveta.

Kristina Eplgejt nikada nije rekla ništa o tvrdnjama Sebastijana Baha i nikada nećemo saznati šta se zaista dogodilo te noći.

Fanovima je zanimljivo to što je Kristina nekada mnogo ličila na Dženifer Aniston. Čak su igrale sestre u seriji "Prijatelji". Bred je počeo da izlazi sa Dženifer 1994. i oženio se njom 1999. Kasnije je Dženifer podnela zahtev za razvod od Breda 2005. nakon glasina da je imao aferu sa koleginicom Anđelinom Džoli. Ostalo je istorija.

Pogledajte još fotografija ove poznate glumice koja je skoro otkrila da je nakon što je pobedila rak dojke, obolela od multiple skleroze.

1 / 9 Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs