MOŽE DA IMA SVAKU, A VOLI SAMO NJU: Glumac je imao 18, ona 42 godine kada su se upoznali, a izgledaju kao MAMA I SIN

Glumac Aron Tejlor-Džonson imao je 18 godina kada je upoznao rediteljku Sem koja je tada imala 42, a ubrzo su se venčali

Celebrities
Autor:
MOŽE DA IMA SVAKU, A VOLI SAMO NJU: Glumac je imao 18, ona 42 godine kada su se upoznali, a izgledaju kao MAMA I SIN
Glumac sa 18 godina oženio rediteljku od 42, Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aron Tejlor-Džonson (31) je trenutni favorit za ulogu najslavnijeg tajnog agenta sveta, Džejmsa Bonda. Glumac je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Ana Karenjina" i "Noćne zveri", a reklo bi se da njegov ljubavni život privlači više pažnje od njegove karijere.

Naime, on je već duži niz godina u braku sa slavnom rediteljkom Sem Tejlor-Džonson (55) koja je široj javnosti postala poznata po filmu "50 nijansi sive".

Aron Tejlor Džonson u braku je s 23 godine starijom rediteljkom
Aron Tejlor Džonson u braku je s 23 godine starijom rediteljkom foto: Reuters

Zanimljivo je i da su nedavno proslavili godišnjicu braka i to desetu po redu, a tom prilikom organizovali su i zabavu na kojoj su obnovili svoje zavete. Oni inače važe za jedan od najstabilnijih parova u svetu šoubiznisa, a negativni komentari koje su dobijali svih ovih godina nikada ih nisu doticali.

Činilo se da je ljudima najviše smetala činjenica što je Sem starija od Arona 23 godine, zbog čega su usledili negativni komentari od kojih su možda i najgori da izgledaju kao "mama i sin".

Inače, supružnici, koji jako drže do svoje privatnosti, upoznali su se 2008. na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je Sem režirala i Aron je u njemu tumačio glavnu ulogu.

Upoznali su se kada je njemu bilo 18, a njoj 42 godine
Upoznali su se kada je njemu bilo 18, a njoj 42 godine foto: Shutterstock

Glumac je tada imao 18 godina, a redateljka 41, ali nije ih brinula ta velika razlika u godinama i na prvu su osetili hemiju. U oktobru 2009. objavili su veridbu, i to na premijeri mjuzikla.

Kako je kasnije istakao, istog trenutka je znao da je ona "ta", te da je konačno pronašao srodnu dušu sa kojom želi da provede život.

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio."

Poznati Britanac akcentovao je i da nikada nije osetio razliku u godinama između sebe i svoje izabranice, objašnjavajući kako nije mogao da se uporedi ni sa jednim svojim vršnjakom kada je imao 19, jer je već tada živeo život koji nema veze sa standarnim odrastanjem.

Arom je od prvog trenutka znao da je Sem Prava
Arom je od prvog trenutka znao da je Sem Prava foto: Shutterstock

Inače, par ima i dvoje dece - 12-godišnju Vajldu i 10-godišnjeg Romija, a režiserka iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Zanimljivo je i da su prezime Tejlor-Džonson koje od venčanja oboje nose zapravo dobili kombinacijom njihovih prezimena koje su imali pre nego što su stali pred oltar - Aron se prezivao Džonson, a Sem Tejlor-Vud.

Ipak, detalje venčanja nikada nisu podelili, iako su strani mediji pisali da su među njihovim zvanicima bili Bijonse i Elton Džon.

Aron i Sem u braku su dobili dvoje dece
Aron i Sem u braku su dobili dvoje dece foto: Profimedia

Sem je jednom prilikom otkrila da joj je Aron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla. "Bili smo profesionalni tokom celog snimanja. Ipak, svi su na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti sa mnom, a dotad još nismo bili ni na sastank niti smo se bili poljubili", prisetila se rediteljka.

Doduše, za ovih 13 godina koliko su zajedno, u više navrata se šuškalo da je došlo do razlaza, te da čak prodaju svoje nekretnine koje su stekli u braku, ali se to ispostavilo kao neistina.

Komentari na račun njihovog braka ih ne dotiču
Komentari na račun njihovog braka ih ne dotiču foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs