ZAVODLJIVA

VRELIM FOTKAMA MAMI MUŠKE UZDAHE: Zavodi samo BOGATAŠE, a one koji nisu na VISOKOM POLOŽAJU neće ni da POGLEDA

Šantel Džefriz puna je samopouzdanja na plaži i izgleda besprekorno. Mnogi lude za njom, ali ona zavodi samo bogate muškarce.

Star look
16:45h Autor:
VRELIM FOTKAMA MAMI MUŠKE UZDAHE: Zavodi samo BOGATAŠE, a one koji nisu na VISOKOM POLOŽAJU neće ni da POGLEDA
Atraktivna Šantel Džefriz, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Atraktivna influenserka i model, Šantel Džefris ne prestaje da privlači pažnju svojim zanosmnim telom. Ovog puta isplivale su fotke sa plaže, koje će mnoge oduševiti.

Minijaturni, bordo kupaći savršeno je isticao zanosnu figuru i preplanuo ten, dok je plažom šetala puna samopouzdanja. Poznato je da se Šantel često slika u golišavom izdanju, te ne čudi zbog čega ponosno korača plažom.

Uprkos tome što na njoj sve izgleda prirodno, ona je 2017. godine ipak priznala da je stavila silikone u grudi. Ova odluka pala zbog toga što njena kilaža često varira, te je želela da joj grudi uvek budu iste, bez obzira na kilažu. Dešavalo se da je imala težinu od 58 kilograma i da naglo smrša na 45, a to je u velikoj meri uticalo na veličinu njenih grudi koja se stalno menjala.

Šantel Džefris
Šantel Džefrisfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"To je prilično velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave, da vise i možete dobiti i strije, i sve to nije najbolje izgledalo", obrazložila je.

Zanimljivo je da se Šantel viđa isključivo sa bogatim muškarcima koji su uticajni i poznati. Jednom prilikom priznala je da muškarce koji nemaju određen statusni položaj čak ni ne uzima u razmatranje.

1 / 11 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Starleta je još pre ulaska u svet odraslih zavodila uticajne muškarce, među kojima su Džastin Kombs, sin Paf Didija i reper Lil Tvist. Ipak, najzapaženija veza bila je sa Džastinom Biberom, a obeležio ju je veliki skandal. Naime, u trenutku kada je pevač uhapšen jer je vozio u alkoholisanom stanju, ona je bila sa njim, dok je njena reakcija u tom trenutku šokirala javnost. Umesto da se zabrine i razmisli o tom postupku, ona se smejala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs