PRIČA SE DA NIKO NIJE ZGODNIJI OD OVE DEVOJKE: Ipak, muškarci od nje beže kao ĐAVO OD KRSTA i niko ne želi da je OŽENI

Šantel Džefris je poznata kao bivša devojka Džastina Bibera, ali ona koja nije imala sreću da ga "ulovi"i uda se za njega. Od tog momenta je prati loša sreća po pitanju muškaraca

Vip priča
Autor:
PRIČA SE DA NIKO NIJE ZGODNIJI OD OVE DEVOJKE: Ipak, muškarci od nje beže kao ĐAVO OD KRSTA i niko ne želi da je OŽENI
Foto: Instagram / ddp USA / Profimedia

Šantel Džefris ima 31 godinu i slobodna je kao ptica na grani. Iako se smatra najzgodnijom ženom na Instagramu, ne postoji potencijalni muškarac koji bi je oženio. Od kako njena veza sa Džastinom Biberom nije uspela, kao da je prati loša sreća po pitanju mušakraca, pa na kraju uvek ostane sama.

Šantel je diplomirala komunikologiju i likovnu umetnost, jedno vreme je pokušavala da se probije kao glumica, ali najveću popularnost je dobila kada je javno priznala da je smanjila i podigla grudi.

Šantel Džefris
foto: Instagram / ddp USA / Profimedia

Nekoliko puta je bila viđena u prisustvu Džastina Bibera, ali negirala je da je sa njim u vezi.

Naime, Šantel je bila sa Biberom kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost. Na sve to ona je odreagovala tvitom: "Previše volim sebe da ne bih živela najboji život", čime je samo još jednom dokazala da je zanima samo novac, i ništa preko toga.

Šantel Džefris
foto: Instagram / ddp USA / Profimedia

Inače, izvori ove atraktivne brinete navode, da se Šantel ugleda na Kim, te se tako i trudi i da se ponaša kao ona, a njen Instagram profil neverovatno podseća na profil najpoznatije Kardašijanke na planeti.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs