PUCA BRAK DŽASTINA BIBERA?!: Njegova žena NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI pa traži NEŠTO ŠOKANTNO od pevača

Manekenka Hejli Biber, razmišlja da krene da živi odvojeno od svog supruga Džastina, usled pogoršanja njihovih odnosa zbog šokantnog saznaja.

Šuška se
Autor:
PUCA BRAK DŽASTINA BIBERA?!: Njegova žena NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI pa traži NEŠTO ŠOKANTNO od pevača
Foto: Profimedia

Nakon stresnog perioda u njihovom braku, Hejli Biber razmišlja da zamoli svog supruga Džastina Bibera za probni razvod, kaže neimenovani izvor blizak paru za ,,In Tač" publikaciju.

„Hejli se bori“, objašnjava izvor. "Samo joj treba vremena da sama sredi stvari."

Manekenka(27) još uvek se potresa "nepodnošljivom kontrolom" njenog života koji dolazi sa društvenih mreža, nakon što je njen otac Stiven Boldvin ponovo objavio poruku u kojoj je tražio molitve za Hejli i tridesetogodišnjeg Džastina, nagoveštavajući da je njihov petogodišnji brak u nevolji, objašnjava neimenovani izvor.

Ubrzo nakon toga, suočila se sa glasinama da je imala aferu sa milijarderom, za koje je insistirala da su izmišljene i nastale „ni iz čega".

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Sve to je pogoršano zdravstvenim strahovima u poslednjih nekoliko godina, uključujući Hejlin mali moždani udar i Džastinovoj dijagnozu Remzi-Hantovim sindromom, zbog čega je otkazao turneju i provodio više vremena kod kuće. Sada, kaže izvor, „Hejli samo želi da neko vreme živi sama."

Manekenka je ranije govorila o teškom stanju na početku svog braka. „Pozvala sam svoju mamu... plačući... kao, ,,Jednostavno ne mogu to da uradim'," rekla je 2021. ,,Ali ja sam volela ovu osobu veoma dugo i sada ne bi bilo vreme da odustanem od njega".

Ona još uvek nije spremna da odustane, kaže izvor blizak paru.

„Hejli ne traži razvod. Ona zna da se Džastin oseća povređeno i zbunjeno, ali i ona se oseća izgubljeno. Samo joj treba odmor." ističe izvor.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs