NA DAN KADA SE VENČAO, BIVŠA DEVOJKA JE OTIŠLA U LUDNICU: Kažu da ga je KARMA stigla, da ga je ŽENA uništila za svagda

Džastin Biber ovih dana puni 30 godina, ali obožavaoce sve više brine to što on godinama nije snimio ni jednu jedniu pesmu

Vip priča
Autor:
NA DAN KADA SE VENČAO, BIVŠA DEVOJKA JE OTIŠLA U LUDNICU: Kažu da ga je KARMA stigla, da ga je ŽENA uništila za svagda
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Džastin Biber će 1. marta ove godine napuniti tačno 30 godina. Ova pop senzacija se već nekoliko godina krije od očiju javnosti, trudeći se da živi neprimetno.

Obožavaoce najviše brine činjenica da on više ne peva. Najnovije saznanje kaže kako Džastin Biber želi da ostane dalje od očiju javnosti i fokusira se na brak i život sa suprugom Hajli Boldvin Biber.

Nakon zdravstvenih poteškoća, Biber je shvatio da treba da se povuče i posveti onom što je stvarno bitno u njegovom životu, a to je 27-godišnja supruga Hajli.

S obzirom da zbog autorskih prava stalno ubira pristojnu cifru, pevač razmišlja i o penziji.

Biberu je dijagnostikovan Ramzi Hant sindrom koji se odražava delimičnom paralizom lica. Ovo se dešava kada epidemija utiče na facijalni nerv blizu jednog od ušiju osobe.

Džastin Biber
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Džastin se ne oseća dobro već neko vreme, slava ga pritiska i opterećuje. Čak mu i njegov terapeut savetuje da ostavi ono što ga čini toliko nesrećnim," kaže prijatelj popularnog pevača.

Džastin je oženio Hejli 2018. godine kada je on imao 24 godine, a Hejli samo 21. godinu. Na dan kada su se njih dvoje venčali, njegova bivša devojka Selena Gomez zvaršila je na psihijatriji. Iako nikad nije priznala da ju je iznenadni brak Bibera i Hejli uništio, to je bila javna tajna. Međutim, brak između Hajli i Džastina nije bio samo bajkovit, naprotiv.

"Venčali su se veoma mladi i nisu znali u šta su se uvalili, i od tada imaju uspone i padove. Stres u njihovom braku ne izaziva samo senka Selene Gomez," rekao je prijatelj ovog para.

Svako malo ovaj par objavljuje da rade na deci i da se raduju roditeljstvu, ali na tome polju se ništa ne dešava.

hejli boldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

Privatni život Džastina Bibera

Džastin Biber je rođen 1994. godine. Odrastao je u Stratfordu. Jedino je dete Džeremija Džeka Bibera i Patricije Malet koja ga je rodila sa 18 godina. Njegovi roditelji nisu bili venčani. Patricija je radila kancelarijske poslove koji su bili slabo plaćeni, a sina je podizala kao samohrana majka. U tome su joj pomogli majka Dajana i očuh Brus. S očeve strane, Džastin ima polusestru Džezmin koja je rođena 2009. godine i polubrata Džeksona koji je godinu dana mlađi. Pohađao je katoličku školu zbog čega i dan danas pevač sebe opisuje kao vernika koji sa Bogom komunicira putem molitve.

Izjavio je da se protivi abortusu i da je seksualna orijentacija ljudsko pravo. Doprineo je projektu „It Gets Better“ čiji je cilj da spreči samoubistva među LGBT omladinom. Pošto boravi u SAD-u, poseduje O-1 vizu, ali nije zainteresovan za dobijanje američkog državljanstva. Smatra da je američki sistem zdravstvene zaštite tržišno orijentisan za razliku od kanadskog koji svima može da posluži kao primer.

Džastin Biber
foto: Profimedia

U decembru 2010. godine je započeo vezu sa pevačicom Selenom Gomez. Više puta su se svađali i mirili, a januaru 2013. godine su definitivno raskinuli.

Početkom 2016. godine je bio sa menekenkom Hejli Boldvin, ali ta veza nije potrajala. Tokom leta se kratko zabavljao sa manekenkom Sofijom Riči. Nekoliko devojaka i žena su ga tužile za očinstvo, ali DNK analize su pokazale da Biber nije otac te dece. Mediji su junu 2018. godine objavili da su se Džastin i Hejli pomirili, a već 7. jula iste godine on ju je zaprosio.

Navodno su se venčali u septembru 2018. godine, a službenu ceremoniju su upriličili 30. septembra 2019. godine u Južnoj Karolini.

Pevač je u dobrim odnosima s ocem koji je bivši MMA borac. Džeremi je u žižu javnosti dospeo nakon što je sa drugog sprata bacio američkog buldoga koji je ujeo njegovog mlađeg sina.

Džastin Biber, Hejli Boldvin
foto: Profimedia

Biber mu je 2013. godine kupio luksuznu kuću u Kanadi koja vredi 850 000 dolara. Njegova majka je u autobiografiji „Nowhere But Up: The Story of Justin Bieber’s Mum“ napisala da su je kao malu zlostavljali muški bebisiter i deda njenog vršnjaka. Takođe je priznala da je bila zavisna od droge i alkohola i da je sa 17 godina htela da se baci pod kamion.

Džastin je investirao milione u tehnološke start-apove. 2011. godine je kreirao svoj prvi parfem koji mu je doneo zaradu od nekoliko miliona dolara. Džastin je 2012. godine podržao brend „Adidas“, a 2015. godine je postao zaštitno lice „Kelvina Klajna“.

Trenutno najviše ulaže u svoj modni brend čiji je glavni zastupnik i model. Stručnjaci procenjuju da od mode zarađuje velike svote novca.

(Stil/Biografija.org)

1 / 9 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs