KLIČKO JE SVOJU "DŽEPNU VENERU" PONOSNO POKAZIVAO SVETU: Dok je žmurio na njenu nesavršenost, ona ga je besomučno varala

Kličko je svoj privatni život krio od očiju javnosti, ali bura koju je prošao sa bivšom ženom nije mogla da prođe neprimetno

Ljubav
18:22h Autor:
KLIČKO JE SVOJU "DŽEPNU VENERU" PONOSNO POKAZIVAO SVETU: Dok je žmurio na njenu nesavršenost, ona ga je besomučno varala
Foto: SBMF/MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia

Iako je uvek važio za miljenika žena, atraktivni bokser je uvek skrivao svoj privatni život, pa se češće nije znalo koga ljubi Vladimir Kličko. Ljubav svog života, međutim, ponosno je pokazao svetu, ali im ipak nije bilo suđeno...

Vladimir Kličko
foto: Profimedia

Nekadašnji bokser Vladimir Kličko (47) , mlađi brat jednako legendarnog sportiste i aktuelnog gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička (52), rešio je da se pridruži svojim sunarodnicima u ukrajinskoj vojsci u odbrani nakon ruske invazije.

Ljubav sa Hejden Panetijer

Najviše simpatija publike, naročito one u Americi, Vladimir je osvojio tokom ljubavi s glumicom Hejden Panetijer (34), s kojom je imao burnu i turbulentnu vezu. Par se upoznao 2009. godine, a Hejden je jednom prilikom ispričala da joj se ljubav s više od 40 centimetara višim od nje bokserom dogodila na prvi pogled.

Vladimir Kličko
foto: SBMF/MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o američkoj glumici Hajden Panetijer koje je s Kličkom bila u vezi devet godina. Par 2014. godine dobio ćerku Kaju koja danas živi s nekadašnjim ukrajinskim bokserom.

Nakon razvoda, ćerka je pripala Vladimiru, iako je 2018. godine krenula i njena borba za starateljstvo. Iako sud ima naklonosti prema majkama kada je u pitanju razvod i dodela starateljstva, ovaj put je Kličko dobio tu bitku i ćerka odrasta sa njim.

Hajden je u emisji Džejde Pinket Smit otkrila da se ništa nije pitala jer je Kličko imao asa u rukavu kojim je sve rešio.

Problemi sa drogom i alkoholom

Američka glumica je još od 15 godine imala problema s alkoholom i narkoticima, a situacija s opijatima se znatno pogoršala posle porođaja koji je pratila postporođajna depresija.

Možda je baš to razlog što starateljstvo nije njoj pripalo, ali o tome se nije pisalo i ne zna se sa sigurnošću.

Hajden Panetjer, Vladimir Kličko
foto: Profimedia

"Tu nije bilo nikakve rasprave. Uznemirujući je bio način na koji je on to sve uradio. Mogao je to bolje da izvede i lepo da objasni da zbog situacije u kojoj sam bila da želi da Kaja živi s njim, ali da se da možemo da se viđamo kada god to poželim".

"To bi imalo smisla jer znam u kakvoj situaciji sam bila. To što sam potpisala te papire je najgora stvar u mom životu. Tada mi je srce slomljeno, nisam nikad donela tako tešku odluku, ali zaista nisam imala izbora. Nije mi ostavio prostora da se dogovaramo jer je već sve s advokatima sredio i na meni je bilo samo da se potpišem".

Hajden kaže da je i pre htela da se dovede u red i navela je da će ćerka Kaja ravnopravno provoditi vreme s oba roditelja, ali se to nije desilo.

"Poslala sam je u Ukrajinu kada joj je bilo samo četiri godine i to je najgora stvar u koju sam u životu uradila".

Američki mediji navode da Kaja još uvek živi s Kličkom, ali da nije poznato na kojoj su lokaciji nakon što je počeo rat u Ukrajini.

Hajden je na Instagramu objavila da njena kćerka nije u Ukrajini i da je na sigurnom, ali tačna lokacija nije poznata. Nada se da će konačno s Kličkom rešiti probleme i da će imati priliku da provodi vreme sa svojom ćerkom.

Hajden (34) u ispovesti za "People" rekla je da je problem sa zavisnošću počeo sa petnaest godina i da se situacija godinama otela kontroli što je dovelo do postporođajne depresije po rođenju ćerke Kaje 2014. godine.

Hajden i KličkoFoto:Profimedia

"Što sam bila starija sve sam više bila zavisna od lekova i alkohola. Nisam mogla da zamislim život bez njih", rekla je glumica i objasnila da su njeno mentalno i fizičko zdravlje bili u toliko lošem stanju da je morala ćerku da pošalje kod oca u Ukrajinu.

Vladimir Kličko
foto: SBMF/MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia

"Budila sam se sa drhtavicom i jedini način da zapčnem dan bio je uz pomoć alkohola. Ali, želela sam da budem dobra majka, a da bih to bila morala sam da je pošaljem u bolje okruženje dok se ne izlečim".

Glumca tvrdi da je nije pila alkohol tokom trudnoće, ali da je odmah posle porođaja se vratila starom poruku. Ubrzo nakon što je ćerka Kaja otišla da živi sa Vladimirom Kličkovim, par se rastao posle devet godina veze.

"Lekari su mi rekli da će moja jetra otkazati. Više nisam dvadestogodišnjakinja koja može da se oporavi od mamurluka".

Hajden je karijeru započela još kao devojčica i sa pet godina dobila je prvi posao. Problemi sa zavisnošću su počeli sa 15 godina tokom snimanja serije "Heroes". Tvrdi da joj je njen tim davao "srećne pilule" da bi bila "simpatičnija" publici u intervjuima.

Prozivali su je da je nesavršena

Iako Hajden nije žena savršenih proporcija i između nje i Vladimira postojala je velika razlika u visini, to ih nije sprečavalo da budu potpuno ludi jedno za drugim, a privlačnost je jaka čak i posle dugog niza godina koje su proveli zajedno. Dok je Kličko uvek pucao od mišića, Hajden je kraj njega izgledala nesavršeno, ali to nikome nije smetalo.

Vladimir Kličko
foto: SBMF/MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Hajden je uhvaćena u javnoj preljubi.

Svega par dana nakon prekida "uhvaćena" je sa novim dečkom Brajanom Hikersonom, pa se govorkalo da je zapravo bila reč o preljubi.

Hajden Panetijer
foto: Profimedia

Sa njim je nekoliko puta viđena pijana, a često su u alkoholisanom stanju privlačili pažnju paparaca.

No, to je bio tek nagoveštaj skandala koji će doći - u novembru 2018. policija je došla u Brajanov dom nakon što su se on i pijana glumica sukobili sa njegovim ocem.

Osim turbulentnog odnosa sa Hajden, Vladimir iza sebe ima razvod s manekenkom Aleksandrom Avizovom (48). Njihov brak je trajao samo dve godine, od 1996. do 1998., a malo se zna o Ukrajinki koju je bokser odveo do oltara.

Par je uspeo da sakrije i detalje svog odnosa, strani mediji su tek otkrili da su kupili vilu za milion dolara u Kijevu za njihov zajednički život kao i jednu u Los Anđelesu.

Vladimir je trenutno u Ukrajini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs