ŠUŠKA SE DA JE BRAK SLAVNOG FRAJERA LAŽ I DA JE ZAPRAVO GEJ: Danas je jednom objavom zapušio usta NEVERNIM TOMAMA

Hju Džekmen ne obazire se na komentare da je njegov brak lažan, a još jednom je dokazao koliko voli svoju suprugu

Celebrities
21:35h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE BRAK SLAVNOG FRAJERA LAŽ I DA JE ZAPRAVO GEJ: Danas je jednom objavom zapušio usta NEVERNIM TOMAMA
Za popularnog glumca se šuška da je gej i da mu je brak lažan, Foto: Profimedia

Hju Džekmen i Debora Li Furnes su u braku još od 1996. godine, a komentari da izgledaju kao majka i sin ni dan danas ne prestaju.

Slavni par, koji ima dvoje usvojene dece, sina Oskara i ćerku Avu, se upoznao na snimanju australijske televizijske emisije Koreli 1995. godine, a da žele život da provedu zajedno shvatili su 11 meseci kasnije.

Hju Džekmen ne obazire se na komentare vezane za njegov brak
Hju Džekmen ne obazire se na komentare vezane za njegov brak foto: Profimedia

Međutim, tokom svog braka nisu bili pošteženi tračevima u kojima se tvrdilo da je Hju homoseksualac, a sada je on napravio potez kome se dive sve žene na svetu. On je na svom Instagramu čestitao rođendan svojoj supruzi i još jednom stavio tačku na komentare o njihovom lažnom braku.

"Srećan rođendan mojoj izvanrednoj ženi. Ovo je 28. put da proslavljam ovaj dan sa tobom. Naučila si me mnogim stvarima, uključujući i kako slaviti. Slavite život, porodicu, prijateljstvo i ljubav. Tvoj sjaj i radost osvetljavaju sve oko nas. Deca i ja uživamo u tom sjaju svakog dana i danas se molimo da osetiš svu tu našu ljubav. Volim te", napisao je Hju pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

Spekulacije da je njen suprug gej Debora je objasnila kao etiketiranje poznatih ličnosti bez razloga, te je dodala da i da je to istina, Hju nikada ne bi morao da se krije.

"Hju da je gej, mogao bi da bude gej. Ne bi morao da se krije u ormanu, a izašao bi sa Bredom Pitom, ili s kim već. Nije da je Bred gej, ali znate šta govorim!", izjavila je pre nekoliko dana gostujući u jednom podkastu.

Dalje je rekla da ne čita mnogo komentare i tekstove na tu temu jer je sve postalo previše "otrcano".

Hju Džekmen i njegova supruga usvojili su dvoje dece
Hju Džekmen i njegova supruga usvojili su dvoje dece foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da se Debora Li osvrnula na glasine vezane za svog supruga, koje je ranije nazvala "izmišljenim" i "zlonamernim".

"To je jednostavno pogrešno. To je kao da neko kaže Eltonu Džonu: "On je strejt." Sigurna sam da bi bio ljut. Pa šta! O čemu mi ovde raspravljamo… Da li je vegetarijanac… Da li je gej?", revoltirano je govorilo jednom ranijom prilikom Debora Li i istakla da je veoma srećna u braku sa glumcem.

Hju je od supruge mlađi 13 godina
Hju je od supruge mlađi 13 godina foto: AP / Charles Sykes
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs