šok!

NADMAŠILA JE SAMU SEBE, USPELA DA ZALUDI 35 GODINA MLAĐEG: On puca od mišića, a pevačica od LJUBOMORE - ne da mu da DIŠE

Madona nije mnogo tugovala za bivšim, već pronašla utehu u još mlađem bokseru Džošu Poperu. Svi mediji bruje o novoj romansi!

Vip priča
11:40h Autor:
NADMAŠILA JE SAMU SEBE, USPELA DA ZALUDI 35 GODINA MLAĐEG: On puca od mišića, a pevačica od LJUBOMORE - ne da mu da DIŠE
Ko je novi Madonin 35 godina mlađi dečko?, Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Vlasnica večnih hitova Madona (64), čini se, da živi život punim plućima po svojim pravilima, a za predrasude je nije briga. Iako je nedavno raskinula romasnu sa mladim modelom Endrjuom Darnelom (31), izgleda da nije dugo patila. Već se našla u zagrljaju boksera Džoša Popera iz Nju Džerzija. Manir, naravno, nije menjala, te je novi dečko od pevačice mlađi čak 35 godina.

Romansu je otkrila zajednička fotografija zabeležena pored ringa. Na toj slici Džoš grli Madonu, a na narednoj slici ona se privila pored njegovog ramena i baš izgledaju blisko.

- Želim da se zahvalim svojim trenerima, mom timu i mojoj porodici Bredvinners što su me podstakli da budem najbolji u ringu i van njega. Imam neke dobre ljude pored sebe - napisao je bokser u opisu objave.

Čini se kao da ćemo neko vreme gledati ovaj nekonvencionalni duo. Prema izvorima do kojih je došao "Dejli mejl", ne radi se o marketinškom triku. Madona i Džoš se već neko vreme redovno viđaju, mnogo vremena procode zajedno, te se među njima razvila neverovatna bliskost. Međuitom, ni pevačica, a ni sportista se nisu još oglasili povodom ove teme.

Ko je novi Madonin dečko?

Džoš je zaljubljenik u sport. Radi kao trener boksa, a 2021. godine je otvorio i svoj bokserski studio. Dvadesetdevetogodišnji Poper provodi vreme u ringu kada ne trenira druge ambiciozne boksere, kao i poznate ličnosti. Uz to je bio NFL sportista, igrajući u timovima kao što su Cardinals i Colts.

Pre upuštanja u sportske vode, radio je kao prodavac osiguranja u Njujorku. Takođe, Džoš se pojavio i u poslednjoj sezoni američke rijaliti serije "Bravo, Summer House", koja prikazuje život devet samaca u kući u Montauku.

1 / 7 Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Osim toga, britanski list navodi da je Džoš trenirao jedno od šestoro dece pop ikone, ali informacija o kom je detetu reč nije otkrivena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs