U ISTOM HOTELU JE ODSEO SA ŽENOM I LJUBAVNICOM: Uhvatila je muža u prevari, a ono što je uradila danima se PREPRIČAVALO

Jedna radnica iz hotela ispričala je na koje načine su muževi sve varali svoje supruge i čega se sve nagledala na radnom mestu.

Ljubav
14:36h Autor:
U ISTOM HOTELU JE ODSEO SA ŽENOM I LJUBAVNICOM: Uhvatila je muža u prevari, a ono što je uradila danima se PREPRIČAVALO
Žena uhvatila muža s ljubavnicom u hotelu, Foto: Shutterstock

Nedavno smo pisalo i tome kako je žena otkrila da ju je muž 5 meseci lagao da je na poslu, a sada vam donosimo ispovest radnice hotela i njenu priču o prevari.

U hotelu ni jedan dan nije isti, a radnici nekog hotela najbolje znaju s čime su se sve suočavali tokom radnog vremena. Svi koji rade u hotelijerstvu moraju da imaju sposobnost brzog prilagođavanja dinamičnim uslovima rada u turizmu i da budu spremni da rade pod stresom.

Radnici hotela često su svedoci raznih prevara svojih gostiju
Radnici hotela često su svedoci raznih prevara svojih gostiju foto: Shutterstock

Iako se radi o uzbudljivim poslovima punih novih izazova, ponekad im loši i toksični međuljudski odnosi s kolegama ili drame s gostima mogu lako uništiti dan. Nekad su to smešne situacije, nekad opasne, a ponekad samo izazovne jer je poznato da svi radnici hotela, posebno recepcionari moraju brzo da reše probleme u skladu sa najvišim standardima hotela.

Mnogi od njih često kažu hotela da bi zbog brojnih iskustava u hotelima mogli da napišu knjigu. Ipsovest radnice jednog hotela dostojna je i filmskog platna.

Muškarci često u hotel dovode i ženu u ljubavnicu
Muškarci često u hotel dovode i ženu u ljubavnicu foto: Shutterstock

Mirela radi godinama u hotelu i susrela se s raznim gostima, od onih dragih do opasnih koji su često imali i nemoguće zahteve, ali ona je uvek uspevala da ih reši bez problema. Tako je u svojoj ispovesti otkrila iskustva s gostima od kojih su se često ponavljale situacije s muškarcima koji bi dolazili u njihov hotel sa suprugom i decom, ali i kasnije s ljubavnicama.

Morali su da se pretvaraju da ga ne znaju

"Više puta smo imali situacije kada isti gost boravi u hotelu u nekoliko navrata u sezoni, ali u različitim aranžmanima, jednom bi doveo porodicu pa smo svi morali da se upoznamo s time i da se pretvaramo kao da nema rezervaciju za dve nedelje s ljubavnicom i društvom. Bilo je i slučajeva kada ljubavnica boravi u hotelskoj zgradi, a porodica u apartmanima.

Žena je posumnjala da je muž vara
Žena je posumnjala da je muž vara foto: Shutterstock

Jednoj ženi iz Italije je njen suprug bio jako sumnjiv pa je tražila način kako će ga uhvatiti u prevari. Odlučila je da ga uhvati kako priča s ljubavnicom na telefon pa je došla na bar i špijunirala ga. Gost je u tom trenutku sedio i pričao na mobilni gledajući more i nije je primetio. Konobari u baru i su primetili da će se nešto desiti jer se njegova supruga ljutito kretala i govorila 'e, nećeš'. Ostavila je utisak da je zapravo agresivna osoba, ali njeno ponašanje je na kraju bilo razumljivo jer je bila ljubomorna s razlogom.

Uhvatila je muža u razgovoru sa ljubavnicom
Uhvatila je muža u razgovoru sa ljubavnicom foto: Shutterstock

Suprug je počeo da šeta po baru i smeškao se dok je pričao na mobilni, a u tom trenutku ubrzanim korakom dolazi njegova supruga do njega, čuje da on telefonski priča s nekom ženom, dere se na njega i govori mu: "Kako se usuđuješ to da mi radiš?! Dala sam ti svoju mladost! Uništću te!" Uzela mu je telefon, a kako se iz bara ide na balkon, bacila da je s bara preko balkona. On je počeo da vče na nju kako može tako da ga sramoti, da je sve umislila i da on nema nikakvu ljubavnicu. Morali smo da se uključimo pa smo im rekli da napuste bar zbog ostalih gostiju. Žena nas je kasnije zvala da želi drugu sobu jer ne može više da bude s njim u istoj", ispričala je Mirela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs