NEVEROVATNO!

"SVADBA NAM JE BILA SAVRŠENA, A ONDA JE KUM IZNENADA SVE UPROPASTIO": Zbog šokantnog poteza je to postao naš NAJGORI DAN

Kum je upropastio svadbu svog najboljeg prijatelja samo jednom rečenicom, ali ni to mu nije bilo dovoljno.

Ljubav
00:03h Autor:
"SVADBA NAM JE BILA SAVRŠENA, A ONDA JE KUM IZNENADA SVE UPROPASTIO": Zbog šokantnog poteza je to postao naš NAJGORI DAN
Kako je kum upropastio svadbu svog najboljeg prijatelja?, Foto: Printscreen Youtube / Rec On Cine Concept

Svakom paru je venčanje jako bitan moment u vezi kada počinje novo poglavlje u njihovoj ljubavnoj priči. Iako se uz bliske prijatelje i porodicu trude da sve bude savršeno organizovano, nekada se dese nepredviđene stvari. I to, verovali ili ne, inicijatori budu osobe za koje nikada ne biste pomislili. Tako je jedan kum upropastio svojim prijateljuma svadbu.

Iako su mu poverili veoma važnu ulogu toga dana, postupio je veoma sebično, usmeravajući svu pažnju ka sebi i svojoj devojci. Mlada je celu situaciju opisala u pismu koje se munjevitom brzinom deli po Instagramu, TikToku, Tviteru.

venčanje
foto: Shutterstock

Naime, ona i njen partner dugo su zajedno, ali deca, posao, kupovina nove kuće, sve im je to bilo važnije od samog venčanja za koje su se odlučili tek kad su se sve željene kockice složile na svoje mesto.

- Na venčanju je sve bilo lepo, naše porodice i gosti uživali su i sama ceremonija venčanja je išla glatko sve dok kum nije prekinuo sve kako bi zaprosio svoju devojku Džejn i objavio da je trudna. Nisam uspela da čujem ni zavete koje je moj suprug čitao, jer je Džejn vrištala od sreće i svi su potrčali da joj čestitaju i naša ceremonija je pala u sasvim drugi plan. Čak je i snimatelj u jednom trenutku, dok suprug i ja izgovaramo zavete, kameru usmerio prema Džejn koja je skakala od sreće - otkrila je razočarana mlada.

Mlada, Mladoženja, Svadba
foto: Shutterstock

I dodaje da kumu to nije bilo dovoljno, već je Džon tokom zdravice koju je držao ponovo u centar priče stavio sene i svoju izabranicu, dok je mladence, čini se, jedva pomenuo.

- Zaista nisam osoba željna pažnje i ne bih mu ništa zamerila da je prosidbu izveo nakon same ceremonije, ali ovako sam stvarno ljuta. Toliko sam ljuta i šokirana da se i dalje pitam je li se sve ovo stvarno dogodilo - iskrena je mlada.

Njena priča je postala virtuelna, a gotovo svi korisnici društvnih mreža su stali na njenu strani, a poručili su joj da vrati kumu istom merom kada on bude izgovarao sudbonsno "da".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs