pogledajte

IGRALO SE DO ZORE, SVE JE IZGLEDALO POPUT BAJKE: Pogledajte slike sa venčanja Harija i Megan koje do sad NISU OBJAVLJENE

Ako vas zanima život britanske kraljevske porodice, sigurno ste se pitali kako je izgledalo kraljevsko venčanje kada su se kamere ugasile.

Galerije
Autor:
1 / 18 Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl u svom dokumentarcu na Netfliksu govore o situaciji s tabloidima, ali i o odnosima unutar kraljevske porodice.

Trenutak koji su mnogi gledali sa zanimanjem bio je i onaj u kojem su Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otvorili svoj svadbeni album. Na taj način s javnošću su podelili do sada neviđene trenutke svog najsrećnijeg dana.

Fotografije prikazuju dobro raspoloženi par kako uživa u plesu, ali i u druženju s gostima među kojima su glumac Idris Elba i pevač Elton Džon. Prikazan je i raskošni vatromet koji je gostima priređen na imanju Frogmor. Deo do sada neviđenih fotografija s kraljevskog venčanja možete pogledati u našoj galeriji.

Podsetimo, Hari i Megan venčali su se u maju 2019. godine. Prelepa Megan Markl sve je zadivila u neočekivanoj venčanici koju je dizajnirala britanska dizajnerka Kler Vet Keler, kreativna direktorka modne kuće Živanši. Za samu proslavu se presvukla u drugu venčanicu koju je dizajnirala Stela Makartni.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs