dama sa stilom

KEJT MIDLTON BLISTA U SAKOU KOJI JE POTPUNI HIT JESENI 2022: Ističe na sjajan način struk, zato je u njemu JOŠ ZGODINIJA

Sakoi ovakvog kroja dominiraju na modnoj sceni, te je i princeza odabrala baš jedan takav!

Moda
14:41h Autor:
KEJT MIDLTON BLISTA U SAKOU KOJI JE POTPUNI HIT JESENI 2022: Ističe na sjajan način struk, zato je u njemu JOŠ ZGODINIJA
Kejt Midlton u sakou koje je hit jeseni 2022 godine, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam i njegova lepša polovina Kejt Midlton pridružili su se masi od preko 20.000 navijača, pruživši podršku na košarkaškoj utakmici timu "Boston Seltikse". Naime, omiljeni par kraljevske porodice trenutno se nalazi na američkoj turneji, a deo planiranih aktivnosti bila je i poseta stadiona "TD Garden".

Za ovu priliku supružnici su bili stilski fenomenalno uklopljeni. Oboje su se odlučili za teget i plave nijanse. A ukoliko je suditi po slikama, nisu skidali osmeh sa lica i odlično su se provodili, te nisu ni obratiti pažnju na poneki zvižduk u sali kada ih je spiker predstavio i pokazao na velikom ekranu. Mogu se čuti komentari da Kejt nikad lepše nije izgledala.

Kejt Midlton
foto: plashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt je blistala u teget sakou koji je potpuni hit već duži vremenski period, a i sama ga je nekoliko puta nosila do sada. Baš model ovakvog kroja odlično ističe struk i ramena, te princezina vitka figura još više dolazi do izražaja. Kako po blejzeru imaju detalji u crnoj nijansi, uz njega je ukopila pantalone i salonke u istoj boji. Ceo izgled upotpunila je blagim talasima i šminkom, po čemi je i prepoznatljiva.

Sa druge strane, princ Vilijam se odlučio za sportsku eleganciju, ali u sličnim bojama koje je nosila i njegova supruga. Pojavio se u vanvremenskom tamnoplavom odelu i braon cipelama, koje su dale posebnu notu celom autfitu.

Pogledajte kako su Kejt i Vilijam savršeno uklopili svoje modne kombinacje u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs