dominirala je sa stilom

KRALJICA RANIJA JE BILA UBEDLJIVO NAJLEPŠA NA PRIJEMU U BAKINGEMSKOJ PALATI: Sve je zasenila u haljini srpske dizajnerke

Kraljica Ranija je planetarno poznata po svom besprekornnom stilu, a sada je blistala u kreaciji naše poznate modne dizajnerke.

Moda
16:29h Autor:
KRALJICA RANIJA JE BILA UBEDLJIVO NAJLEPŠA NA PRIJEMU U BAKINGEMSKOJ PALATI: Sve je zasenila u haljini srpske dizajnerke
Kraljica Ranija se pojavila u haljini srpske kreatorke u u Bakingemskoj palati, Foto: Profimedia

Kamila Parker bila je prvi put domaćica jednog dešavanja kao kraljica u Bakingemskoj palati. Naime, u velelepnom ambijentu bio je organizovan događaj posvećen borbi protiv nasilja nad ženama, od koji se najviše od svih isticala kraljica Ranija po neverovatnoj lepoti i haljini srpske dizajnerke.

Prijemu je prisustvovalo preko trista zvanica, a između ostalih su bile: prva dama Ukrajine Olena Zelenska, danska princeza Meri, pevačica Mel Bi, grofica od Veseka Sofi.

Ali, kraljica Jordana je bila, definitivno, zvezda večeri. Njene modne kombinacije su nadaleko poznate, te je neretko Ranija inspiracja brojnim damama za odabir savršenog stajlinga.

Za okupljanje, koje je nosilo veoma važnu poruku, izabrala je haljinu slavne Beograđanke, čuvene dizajnerke Roksande Ilinčić. Model upečatljivih boja kao da je bio šiven baš za ovu damu i vredi oko 750 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs