UDAJE SE ĆERKA KRALJICE RANIJE: Ima samo 26 godina, a sprema svadbu koju arapski svet do sada nije video

Ćerka kraljice Ranije i kralja Abdulaha od Jordana, Iman bin Abdula uskoro se udaje za Džamila Aleksandra Termiotisa

Celebrities
Autor:
UDAJE SE ĆERKA KRALJICE RANIJE: Ima samo 26 godina, a sprema svadbu koju arapski svet do sada nije video
Foto: Profimedia

Sprema se svadba kakvu će arapski svet dugo pamtiti - udaje se ćerka kraljice Ranije i kralja Abdulaha od Jordana!

Iman bin Abdula ima 26 godina i verena je za Džamila Aleksanda Termotisa.

Vest da joj se ćerka verila saopštila je sama kraljica Ranija preko Instagram profila:

„Čestitam najdraža Iman, tvoj osmeh je uvek bio dar ljubavi i volim tvoj osmeh od dana kada si rođena. Želim tebi i Džemilu život pun ljubavi i smeha!“, napisala je ponosna kraljica.

Fotografija budućeg bračnog para je savršena. Iman blista u beloj svečanoj haljini dok do izražaja dolazi i njen verenički prsten ukrašen dijamantima. Njen zgodni verenik fotografisao se u besprekorno krojenom odelu. A ubedljivo najjači utisak jeste sreća na njihovim licima.

Radosnu vest objavila je zvanično i kraljevska porodica kao i porodica Termiotisa.

Poput majke Ranije, Iman je diplomirala na Univerzitetu Džordžtaun u Vašingtonu, kao i njen brat Husein. Ona je naučnica, sportistkinja, zaljubljenik u modu, što otkriva prefinjena odeća koju je nosila na javnim događajima na koje je bila u društvu svoje majke, od gala svečanosti u evroskim prestonicima do događaja na dvorovima Bliskog istoka.

Ranije je često isticala da joj je izuzetno važno da bude dobra majka.

Princeza Iman
foto: Profimedia

Ko je budući kraljevski zet?

Zna se da je Džamil Aleksandar Termiotis (28) rođen u Karakasu u Venecueli, a njegovo prezime govori da ima grčku krv. Verenik zanosne Iman je studija poslovne administracije počeo da radi u finansijskom sektoru u Njujorku.

Venčanje prelepog para se očekuje sa nestrpljenjem, i biće to jedan od najspektakularnijih u arapskom svetu i među najpraćenijim događajima upravo zbog veze koju je jordanska kraljevska porodica uvek uspevala da održi između dve kulture – istočne i zapadne – koje oličavaju različite vrednosti, ali je pametna Ranija uspevala da odmerenošću napravi balans.

O predstojećoj svadbi piše i italijanski "Vog" pa navodi da se očekuje dolazak članova britanske kraljevske porodice, Kejt Midlton i princa Vilijama kao i princa Čarlsa i Kamile koji su prošlog novembra zvanično posetili Jordan a domaćini su im bili kraljica Ranija i kralj Abdulah.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs