MI IMAMO VASILIJA, A JOSIP JE NAJZGODNIJI HRVATSKI DOKTOR: Žene lude za njim i poručuju - Želim da me on LEČI

Jospi Kovačević je zgodni anesteziolog iz Hrvatske, Apolon sa primorja, dok je Vasilije Vujović od strane Dejli Mejla proglašen za najzgodnijeg doktora. Koji od njih dvojice je zgodniji?

Lifestyle
12:17h Autor:
MI IMAMO VASILIJA, A JOSIP JE NAJZGODNIJI HRVATSKI DOKTOR: Žene lude za njim i poručuju - Želim da me on LEČI
Foto: Printscreen/Instagram/Facebook

O najzgodnijem doktoru u Srbiji, Vasiliju Vujoviću već smo pisali kada ga je i Dejli Mejl proglasio za najseksepilnijeg doktora na svetu.

Vasilije je hirurg za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a njegova popularnost je vrtoglavo porasla toliko da su fanovi otvorili i instagram nalog.

"Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju "fukciju" pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini", rekao je tada Vasilije.

1 / 5 Foto: PrintscreenInstagram/dr.vasilije.vujovic.fans

Međutim, Vasilije je sada dobio konkurenciju u vidu Josipa, anesteziologa iz Hrvatske.

Josip je rođen u Splitu, a školovao se na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te na javnom istraživačkom kanadskom univerzitetu McMaster.

Trenutno radi u KBC-u Zagreb, a osim što je požrtvovani lekar koji se brine za najugroženije pacijente, on ima telo izvajano kao Apolon.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

U slobodno vreme "Joža" svoje vrele fotografije kači na Fejsbuk, a žene su sasvim poludele za njim:

"Ja bih da me ti lečiš!", "Zgodan", "Srušićeš Fejsbuk", neki su od komentara.

I dok komentari samo pristižu, Josip se ne javlja i ne govori da li je slobodan ili zauzet. Međutim, kakve fotografije kači, verovatno nema devojku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs