vasilije vujović

SRPSKI HIRURG KOJEG NAZIVAJU NAJZGODNIJIM NA SVETU: Žene uzdišu za Vasilijem, opsedaju ga sa nepristojnim ponudama

O hirurgu iz Beograda Vasiliju Vujoviću koji je zvanično najzogdniji doktor na svetu, pre pet godina su pisali britanski mediji.

Lifestyle
09:31h Autor:
SRPSKI HIRURG KOJEG NAZIVAJU NAJZGODNIJIM NA SVETU: Žene uzdišu za Vasilijem, opsedaju ga sa nepristojnim ponudama
Srpski doktor Vasilije je najzgodniji na svetu, Foto: PrintscreenInstagram/dr.vasilije.vujovic.fans

Srpski doktor plastične hirurgije iz Beograda Vasilije Vujović zaludeo je žene širom sveta svojim izgledom, nakon što je Daily Mail 2017. godine objavio tekst o njemu.

Najzgodniji hirurg na svetu specijalizovao se za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a njegova popularnost je vrtoglavo porasla toliko da su fanovi otvorili i instagram nalog.

Žene lude za njim, muškarci sanjaju da izgledaju kao on.

Vasilije je svojevremeno otkrio da je zbog fizičkog izgleda često imao probleme.

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima", rekao je ovaj doktor koji je, na veliku žalost pripadnica nežnijeg pola oženjen i ima sina.

Od teksta koji je o njemu osvanuo u jednom od najpoznatijih svetskih tabloida interesovanje žena ne samo iz Srbije već i sveta, ne jenjava.

- Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju "fukciju" pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini- rekao je tada.

Kako je jednom otorkio fizički izgled mu nije presudan kod žena.

"Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni", objasnio je svojevremeno.

Doktor smatra da je estetska hirurgija mnogo više od silikona i ulepšavanja ljudi, iako mu žene često pokazuju grudi baš zbog toga.

"Platična hirurgija je široko područje, to je pre svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im deo tela, imaju velike opekotine ili rak kože", kaže doktor koji je svojevremeno otkrio da je oduvek znao da će se baviti ovom profesijom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs