OTKRIVAMO OMILJENE PARFEME SLAVNIH SRPKINJA: Saznajte kako mirišu Karleuša, Nataša, Ana Ivanović, Ceca, Jelena Đoković..

Da li ste se ikada upitali koje parfeme vole poznate Srpkinje? U nastavku otkrivamo njihove omiljene mirisne note...

Nega
14:10h Autor:
OTKRIVAMO OMILJENE PARFEME SLAVNIH SRPKINJA: Saznajte kako mirišu Karleuša, Nataša, Ana Ivanović, Ceca, Jelena Đoković..
Foto: instagram

Znamo da su ukusi različiti i o njima ne treba raspravljati, ali sigurni smo da gotovo svaka žena ima svoju omiljenu mirisnu notu kojoj se redovno vraća bez obzira na trendove, pa tako i naše poznate žene.

Lista parfema koje žene u Srbiji koriste je spoj svega onoga što se traži od mirisa koji ostaje na koži ceo dan. U nastavku smo izdvojili omiljene parfeme naših poznatih dama...

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša

Postoje ljudi koji i pored novolansiranih mirisa na tržište, ostaju verni omiljenom parfemu koji koriste godinama, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac se slažu oko jednog izbora, a to je svakako Chanel-ov ljubimac - Coco Mademoiselle. To je dvostruka kompozicija koja meša svežinu citrusa s senzualnim talasom sofisticiranog pačulija, notama specifičnim za Chanel.

Jelena Karleuša
foto: Instagram Printscreen / Karleusastar

Drugi favorit Nataše Bekvalac je ženstven i cvetan miris "Le Parfum" od Elie Saab.

Milica Pavlović

Za razliku od Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše, Milica Pavlović često menja parfeme jer joj, kako kaže, brzo dosade, pa tako na svojoj kozmetičkoj polici poseduje pravu malu kolekciju mirisa. Trenutno koristi Narciso Rodriguez.

Milica Pavlović
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić poseduje u dva favorita među parfemima. Influenserka je kao drugi omiljeni parfem izdvojila unisex miris Lancôme - Figues & Agrumes koji ostaje tokom celog dana na koži, a kao drugi je navela jedan od popularnijih letnjih mirisa D&G Light Blue koji je savršen za sve koji vole cvetno-voćnu kombinaciju.

Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Zorannah

Naša poznata influenserka Zorannah pored parfema iz svoje kolekcije, često koristi slatkaste parfeme.

Što se tiče omiljenih blogerkinih, tu preovladava nota vanile: Lolita - Lempicka i Acqva e Zucchero, koji je uzgred unisex.

Emina Jahović

Za razliku od influenserke, Emina Jahović se ne odvaja od parfema iz svoje kolekcije, a reč je o Yaemina - Closer voćnom mirisu baziranom na notama orhideje i vanile.

Emina Jahović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović već godinama koristi Creed - Aventus for Her, osnaživajući, samouveren, očaravajući i neodoljiv voćno – sveži parfem.

Dragana Mićalović
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ana Ivanović

Teniserka Ana Ivanović je jednom prilikom otkrila u kakvim mirisnim notama uživa.

- Moj izbor je najčešće "Creed - Love in White". Osvežavajuć je i idealan za leto. Volim i mirisne kolekcije Toma Forda i Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosim u večernjim satima, rekla je Ana jednom prilikom.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Jelena Đoković

S obzirom na zdrav način života koji vodi, Jelena Đoković je, za razliku od prethodnih dama, poslednjih godina privržena postojanim alternativama parfema - esencijalnim uljima koja, po svojoj jačini, pružaju miris najsličniji parfemu.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Ceca

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poput nekih njenih koleginica voli Chanel parfeme.

Ceca, Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće “Chanel”. Najčešće stavljam “Coco Mademoiselle”, rekla je pre nekoliko godina za domaće medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs