SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA KAO NAJČEŠĆI HORMONSKI PROBLEM: Na prirodan način se rešite tegoba!

Bilo koji hormonski disbalans nije tako lako uočiti zbog mnoštva simptoma.

Lepi & Zdravi
Autor:
SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA KAO NAJČEŠĆI HORMONSKI PROBLEM: Na prirodan način se rešite tegoba!
Foto: Profimedia

Isto tako u bilo kom periodu svake žene se može očekivati njihova pojava izazvana raznim razlozima (načinom života, količinom stresa sa kojom se suočavamo, neuravnoteženom ishranom, genetikom...). Potrebno je da se osluškuje organizam kako bi se problem uočio na vreme. Policistični jajnici su najčešći hormonalni disbalans kod žena. Njihovi simptomi su podmukli i mogu se protumačiti kao nešto totalno drugo, tako da mnoge žene ni ne znaju da imaju ciste na jajnicima, a kamoli sindrom. Obratite pažnju na simptome kao što su nerednovni ciklusi, krvarenje između ciklusa, gojaznost, maljavost, akne, opadanje kose, neplodnost. Pored obaveznog pregleda lekara, potrebno je i uključiti u svakodnevnu ishranu dijetetski suplement koji će pomoći da se hormonalni balans ponovo uspostavi.

Preparat koji se pokazao kao najbolji u toj sferi jeste Folinomel. Dame su izuzetno zadovoljne njegovim učinkom, jer im je pomogao da se ciklus unormali, da se težina vrati u normalu, akne da nestanu i najbolje od svega – da ostanu trudne i imaju normalnu trudnoću i porođaj.

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Profimedia

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs