ODGOVOR ĆE VAS IZNENADITI

JELENA ĐOKOVIĆ GODINAMA NE KORISTI PARFEM, ZA TO IMA DOBAR RAZLOG: Ona je našla bolje rešenje!

Poznato je da se supruga Novaka Đokovića zalaže za prirodnu negu lica i tela, pa je tako našla i način da miriše lepo, ali da ne koristi parfem

Lepi & Zdravi
Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ GODINAMA NE KORISTI PARFEM, ZA TO IMA DOBAR RAZLOG: Ona je našla bolje rešenje!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da je Jelena veliki borac za prava životinja, a jednom prilikom je na Instagramu priznala da ne želi da koristi parfeme, jer se testiraju na životinjama. Kada ju je jedna obožavateljka pitala šta misli o parfemima, Jelena je odlučila da objavi njeno pitanje, a potom i da odgovor.

"Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Želela sam da pitam šta misliš o parfemima, jer ih svi volimo, a mislim da je to još jedna tema za istraživanje", glasilo je pitanje jedne devojke.

Đokovićeva supruga se nije libila da odgovori, te je na pitanje svoje obožavateljke odgovorila da ne koristi parfeme, kao i da im je pronašla adekvatnu zamenu.

"Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali ovo je sjajno pitanje", napisala je Jelena.

ulje
foto: Shuterstock

Poznato je da su esencijalna ulja zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobijaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljuju u aromaterapiji ili umesto parfema. U trenucima kada imamo manjak energije ili nas nešto muči na psihičkom i fizičkom nivou, tražimo sebi pomoć kroz ono što nam je lepo i prijatno. Esencijalna ulja i aromaterapija mogu da budu jedno takvo sredstvo.

Koriste se za preventivu, relaksaciju, popravljanje raspoloženja, negu kože, otklanjanje problema i kao dopunska terapija lečenju koje je prepisao lekar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs