ŠUŠKA SE

NA PROSLAVI ROĐENDANA DIJANE ĐOKOVIĆ BILI SU SVI OSIM JELENE: Da li je moguće da je OVO razlog?

Već mesecima se šuška da se snaja i svekrva ne slažu najbolje

Vip priča
21:55h Autor:
NA PROSLAVI ROĐENDANA DIJANE ĐOKOVIĆ BILI SU SVI OSIM JELENE: Da li je moguće da je OVO razlog?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dijana Đoković u prisustvu sinova Novaka i Đorđa oduvala je svećice na rođendanskoj torti, ne skidajući široki osmeh sa lica.

Iako je iza njih period teške borbe, porodica Đoković ponovo je na okupu, a povod za slavlje je veliki. Međutim, ni u ovoj situaciji porodični sukob između svekrve i snaje nije bilo moguće sakriti. Naime, dok je Saška Veselinov sa svojim izabranikom bila na rođendanu buduće svekrve, Jelena se ipak nije pojavila, a izostala je čestitka Dijani i na društvenim mrežama.

Sve ovo samo je pogrejalo priče o njihovom lošem odnosu. Naime, već mesecima se šuška da se snaja i svekrva ne slažu najbolje, međutim one to nikada nisu potvrdile.

Mnogi veruju da Jelena ne dozvoljava deci da često viđaju baku i deku i da je i to jedan od razloga njihovog narušenog odnosa.

Da retko viđaju unuke potvrdila je Dijana gostujući u emisiji Sport Light. Na pitanje kako provodi vreme sa unucima rekla je: "Nažalost naši unuci nisu mnogo ovde i nekad ih viđamo, jurimo ih po belom svetu"

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Jelena Đoković već neko vreme ne pojavljuje se u javnosti, a nestala je u vreme drame koja je Novaka zadesila u Melburnu. I dok se supruga Novaka Đokovića u tišini borila sa boli koju joj je zadao tretman koji je njen suprug dobio u Australiji, porodica Novaka Đokovića borila se na ulicama Beograda za njegovu slobodu. Međutim, situacija se nije promenila ni kada se Novak vratio kući, Jelena je nastavila da bude u medijskoj ilegali, dok je Nole odlučio da vreme provodi u društvu svoje porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs