PEVAČ SKINUO ŠMINKU PA ŠOKIRAO, OVAKVOG GA NISMO VIDELI: Pričaju da je silivatelj, manipulator i poremećena ličnost

Merilin Menson (53) prošetao se gradom sa suprugom Lindzi Uzič (37), a tom prilikom na licu nije imao tešku šminku sa kojom smo ga do sada viđali

Celebrities
Autor:
PEVAČ SKINUO ŠMINKU PA ŠOKIRAO, OVAKVOG GA NISMO VIDELI: Pričaju da je silivatelj, manipulator i poremećena ličnost
Foto: Profimedia

Obučen do glave do pete u crno, Merilin Menson (53) je smaouvereno šetao gradom, dok na licu nije imao ni gram šminke. Mnogi prolaznici uopšte nisu imali pojma ko je on, jer je pevač izgledao neprepoznatljivo.

Naviknuti da uvek ima crni ajlajner, maskaru, jaku šminku i crveni ruž na usnama, mnogi nisu mogli da zamisle da pored njih korača rok muzičar Merilin Menson.

Društvo mu je pravila supruga Lindzi sa kojom se pevač venčao 2020. godine. Zanimljiv je podatak da je nedavno izašla prepiska u kojoj Merilin pita Džonija Depa za savet, kako da se reši navalentne i nasilne žene (mislio je na Lindzi) da bi se sa istom nešto kasnije venčao.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pevač trenutno doživljava najveći skandal koji može da se odrazi i na njegovu karijeru. Naime, tri žene ga tuže za zlostavljanje i seksualno iskorišćavanje, kao i za silovanje.

Glumica iz Igre prestola Esme Bjanko, model Ešli Morgan Smitin i Džejn Dou.

Sve one kažu da je Menson manipulativan, mentalno duboko bolesna ličnost sklona nasilju.

Smatra se da će njihove tužbe biti odbačene jer su se događaji za koji ga terete desili 2010. i 2011. godine, pa ih sud smatra zastarelim.

Njegove bivše devojke i ljubavnice su otkrile neke zastarašujuće stvari o rokeru.

Naime, Menson je kod kuće imao takozvanu zvučno izolovanu komoru, koju je nazvao „soba loših devojaka” i u koju je zaključavao svoje devojke. Držao ih je unutra satima da bi ih kaznio i za najmanji prestup.

Pevačeva bivša devojka, manekenka Ešli Morgan Smitlajn, otkrila je za magazin da ju je Menson tamo više puta zloupotrebio protiv njene volje, davio je, ujedao ili usecao inicijale MM na njenoj butini.

"Čak i da sam vrištala, niko me ne bi čuo. Prvo se boriš, a on uživa u borbi. Naučila sam da se ne borim, jer mu je to davalo ono što je želeo. Samo sam bih otišla negde drugde u svojoj glavi", Smitlajn se sa užasom prisetila.

Glumica Esme Bjanko, koja se pojavila i u seriji Igra prestola, tvrdi da ju je pevač davao elektrošokove, bičevao je protiv njene volje, silovao i jurio sekirom po stanu. Inkriminisana lokacija je navodno bila ukrašena krvlju, kukastim krstovima, isečenim fotografijama iz porno časopisa, a sprejom ispisan znak "SIDA" navodno je bio tačno iznad Mensonovog kreveta.

Evan Rejčel Vud, sa kojom je pevač živeo nekoliko godina, bila je žrtva Mensonovog nasilničkog ponašanja. Počeo je da izlazi sa njom kada je imala samo 18 godina. Godine 2007. glumila je u njegovom videu Heart Shaped Glasses (pesma se pojavila na njegovom albumu Eat Me, Drink Me). Na snimku se seksaju dok krvava kiša pada na njih. U refrenu, Menson peva: "Nemoj mi slomiti srce i neću ti razbiti naočare u obliku srca."

"U početku je bio fin, šarmantan, i nikad nisam mislila da će me povrediti. Veza je išla munjevitom brzinom, govorio mi je da sam njegova srodna duša i da treba da živimo zajedno nedugo nakon što smo počeli da izlazimo".

Vremenom ju je naterao da prekine kontakt sa porodicom i prijateljima i potpuno je izolovao. Glumica je rekla i da je navodno prikupljao nezakonite informacije o raznim ljudima u svrhu ucene, što ju je plašilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs