3 modne kombinacije

3 KOMBINACIJE ANE RAJKOVIĆ KOJIM JE KATAR BACILA POD NOGE: Nema koga nije oduševila svojim izgledom

3 modne kombinacije Ane Rajković koje nosi u Kataru oduševile su javnost.

Moda
17:15h Autor:
3 KOMBINACIJE ANE RAJKOVIĆ KOJIM JE KATAR BACILA POD NOGE: Nema koga nije oduševila svojim izgledom
3 modne kombinacije Ane Rajković koje nosi u Kataru, Foto: Printscreen Instagram/rajkovic__ana

Supruga fudbalskog reprezentativca, Ana Rajković, pre par dana stigla je u Katar da pruži podršku svom suprugu, rezervnom golmanu, Predragu Rajkoviću.

Čim je stigla, Ana je privukla veliku pažnju svojim zanimljivim modnim kombinacijama, a slike je podelila na svom Instagramu.

Naime, Ana je imala dva zanimljiva večernja autfita koja odišu atrakcijom, dok su savršeno istakla njenu zanosnu figuru. Šljokičava haljina, sa dubokim dekolteom otkrivala je zanimljivu tetovažu između grudi, dok su prorezi sa strane istakli struk.

Pored glamurozne haljine, nosila je i nešto svedeniji model, koji naglašava se*sepilnost. Reč je o satenskoj, dugoj haljini koja je veoma jednostavna, a neodoljivo podseća na spavaćicu.

Dnevno izdanje znatno se razlikuje od večernjeg, a haljina koju je Ana nosila odlično se ukopila u tamošnji način odevanja. Duga, široka haljina, zanimljivih rukava bio je odličan izbor za obilazak prelepe Dohe.

Budući da je Ana svoje kombinacije zaokružila upečatljivom Luj Viton torbom, čini se da je veliki fan ovog brenda.

NIspod njene objave istakao se komentar njenog supruga, koji je stavio tri zaljubljena smajlija koji insinuiranju na oduševljenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs