pleni izgledom i harizmom

VERENICA SERGEJA MILINKOVIĆA SAVIĆA VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU NAŠIH ORLOVA: Novopečena mama ima pogled koji se NE ZABORAVLJA

Verenica Sergeja Milinkovića Savića je najlepša devojka od svih naših fudbalera po mišljenju mnogih, i to ne samo iz našeg regiona, već i šire!

Ljubav
17:36h Autor:
VERENICA SERGEJA MILINKOVIĆA SAVIĆA VAŽI ZA NAJLEPŠU ŽENU NAŠIH ORLOVA: Novopečena mama ima pogled koji se NE ZABORAVLJA
Verenica Sergeja Milinkovića Savića je najlepša devojka od svih naših fudbalera, Foto: Printscreen Instagram / zene_fudbalera

Fudbaler Sergej Milinković Savić je pravi umetnik na terenu koji je na mjastorski način zatresao mrežu reprezentacije Kamerun na Svetskom prvenstvu i tako obezbedio prvi gol orlova! A njegovom šarmu nije mogla da odoli ni Jovana, koja slovi za najlepšu devojku fudbalera sa naših prostora!

Naime, o lepoti njegove verenice Natalije Ilić, sa kojom godinama uživa u ljubavi, priča ceo svet! Pleni izgledom, pa otkako se Sergej sa njom pojavio u javnosti, ona ne prestaje da privlači pažnju. Mnogi joj poručuju da izgleda kao top model!

Na njoj se najviše izdvajaju krupne plave oči i pogled koji se ne zaboravlja tako lako. Osim toga, izuzetno je zgodna, vodi računa o izgledu, a njene modne kombinacije neretko služe kao inspiracija drugim devojkama.

Naš repreznativac Sergej Milinković Savić je Nataliju verio u maju, a pre samo nekoliko dana postali su roditelji. Vest da je postao tata devojčice Irine zatekla ga je u Kataru, gde se sa ostalim orlovima pripremao za početak Svetskog prvenstva i izlazak na teren.

Ponosti tata je objavio na društvenim mrežama radosne vesti, a njegove kolege iz tima su se potrudile da budu uz njega u najvažnijem životnom momentu, te su ispoštovali sve običaje koje tradicija nalaže.

Sergej je ljubav prema fudbalu nasledio od svog oca Nikole Milinkovića, koji ga je isto igrao profesionalno. Takođe, i majka Milana Savić je nekada igrala košarku. Ima 27 godina i trenutno igra u fudbalskom klubu Lacio iz Italije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs