KADA JE SNEŽANIN BRAT ČUO ZA NJIH DVOJE, LUPIO JE ŠAMAR BORJANU: Način na koji je fudbaler započeo LJUBAVNU vezu je HIT

Posle jučerašnje utakmice Kanada - Hrvatska na Svetskom prvenstvu u Kataru, svi pričaju o Milanu Borjanu i njegovoj supruzi Snežani

Ljubav
Autor:
KADA JE SNEŽANIN BRAT ČUO ZA NJIH DVOJE, LUPIO JE ŠAMAR BORJANU: Način na koji je fudbaler započeo LJUBAVNU vezu je HIT
Snežana i Milan Borjan, Foto: Pritnscreen/Instagram/snezanafi

Dok je Milan Borjan stajao na golu na Svetskom prvenstvu u Kataru igrajući za Kanadu, njegova supruga Snežana Borjan čula je kako hrvatski navijači skandiraju njeno ime i uvredljive pokliče sa tribina na utakmici Kanada - Hrvatska.

"Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi,'' napisala je Snežana Borjan.

Snežana i Milan godinama se susreću sa raznim negativnim komentarima, ali njihova ljubav je uprkos svemu svakim danom sve jača.

Evo kako su se upoznali i zavoleli njih dvoje

Nekadašnja direktorka marketinja fudbalskog kluba "Partizan" Snežana Borjan navikla je na prozivke, pitanja, pa i mnoge uvrede, a sada je opet na udaru navijača zbog svog muža Milana, inače golmana Crvene zvezde.

"U našoj kući, Milan je bio omražena ličnost", priznala je Snežana svojevremeno.

"Bio je čovek koji je sklonio mog brata sa gola u Radničkom iz Niša", a ovaj rivalitet je kasnije zaoštren još jednim konfliktom.

Kad su se Milan i Snežana zavoleli, nastao je opšti haos.

"Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao, deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej. Pitao me je samo ’pa je l’ si ti normalan, ona je teška osoba, šta ćeš sa njom’, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem", ispričao je Borjan u emisiji "Preživeli" na televiji K1.

Ljubav je krunisana brakom 2016. godine i rođenjem sinčića Filipa.

A ovako je Snežana pričala kako je započela njihova veza:

"Želela sam da organizujem rođendansko iznenađenje svom bratu, koji je u to vreme igrao u istom klubu sa Milanom. Bila mi je potrebna pomoć nekog od njegovih kolega, a pošto nisam imala Milanov broj, na predlog prijateljice poslala sam mu poruku na “Instagramu”, koji sam neposredno pre toga počela da koristim. Zapravo, umesto tekstualne poruke, slučajno je otišla moja 'napućena' slika, pripremljena za profil, rekla je Snežana, a Milan je za Hello! priznao da ga je poruka iznenadila.

"Kad mi je stigla slika direktorke 'Partizana', moj jedini odgovor je bio 'šta reći. Usledila je poruka pojašnjenja, i tako je sve krenulo. Iako mi se dopala na prvi pogled, iz poštovanja prema njenom bratu nisam se usuđivao da odmah krenem sa nekom emotivnom pričom, ali je s vremenom sve došlo na svoje. Prvo smo se dopisivali, zatim smo počeli da se viđamo, a godinu dana kasnije smo se venčali", rekao je Borjan koji je bio nestrpljiv kada je Snežu trebalo da poljubi prvi put.

"Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo. Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio", ispričao je svojevremeno za "Gloriju" Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

"Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom.

"Srećan sam što sam dobio priliku da upoznam takvu ženu, oženim je i sa njom stvorim porodicu. Od kada sam je upoznao sve mi je krenulo u punom sjaju. Volimo se, poštujemo i uzajamno podržavamo," priznao je Milan.

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografija u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/borjan_milan_official
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs