SNEŽANA BORJAN NA PLAŽI ŠETA TAŠNU OD 2.000 €: Žena čuvenog golmana ima kolekciju koja vredi kao NEKRETNINA u Beogradu

Snežana ima pravo bogatstvo samo u torbama!

Moda
18:02h Autor:
SNEŽANA BORJAN NA PLAŽI ŠETA TAŠNU OD 2.000 €: Žena čuvenog golmana ima kolekciju koja vredi kao NEKRETNINA u Beogradu
Snežana Borjan na plaži sa tašnom od 2.000 evra, Foto: Printscreen Instagram / snezanafi

Snežana Borjan odmara sa suprugom i prijateljima egzotičnoj destinaciji, a upravo je njen Instagram nalog preplavljen slikama sa tog odmora. U centru pažnje ovaj put našao se njen bikini, al i skupocena torba koju je nosila na plaži. Naime, reč je o Louis Vuitton tašni koja košta skoro 2.000 evra.

Snežana Borjan
foto: Printscreen Instagram / snezanafi

Snežana je Instagramu podelila stori gde smo mogli da je vidimo u crnom bikiniju kako na plaži nosi ovu skupocenu torbu koja je veoma popularna među trendseterkama.

Inače, supruga našeg čuvenog golmana Milana Borjana je poznata kao neko ko voli modu i prati trendove, te tako poseduje skupocenu kolekciju tašni.

U njenom ormaru se mogu se naći tašne kao što su Chanel, Gucci, D&G, Versace, YSL, Celine, Dior i mnoge druge...

Kako Snežana i te kako prati sve aktuelnosti u modnoj industriji, neretko se dešava da čim neki model tašne izađe - kupi ga među prvima.

S obzirom na to da je reč o papreno skupim modelima čije se cene kreću i do nekoliko hiljada evra, a Snežaninu kolekciju čini veliki broj brendiranih tašni, tako možemo reći da sve kada se zbroji, njena kolekcija vredi kao nekretnina u centru srpske prestonice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs