poslala snažnu poruku ženama

ŠTA JE SA MOZGOM! UGOJIĆU SE 20 KG, I DALJE ĆU BITI OMILJENA MOJIM BLIŽNJIMA: Snežana Borjan odbrusila Sanji Marinković

Na nisku objavu Sanje Marinković reagovala je supruga poznatog fudbalera

Celebrities
15:38h Autor:
ŠTA JE SA MOZGOM! UGOJIĆU SE 20 KG, I DALJE ĆU BITI OMILJENA MOJIM BLIŽNJIMA: Snežana Borjan odbrusila Sanji Marinković
Foto: Kurir/DadoĐilas/ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka i autorka emisije "Magazin in" Sanja Marinković razbesnela je Srbiju zbog neumesnih komentara na izgled žena koje imaju višak kilograma.

Nakon što je Sanja na Insta storiju objavila snimak običnih žena, oglasila se Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana, poslavši snažnu poruku ženama.

- Sanja Marinković je nekoliko puta zvala mog supruga i mene da gostujemo u emisiji "Magazin In" i nikada se nismo odazvali pozivu, ne zato što nismo hteli, već zato što nismo imali vremena... Sada sam srećna zbog toga! - oglasila se Snežana na Instagramu i dodala:

Otkud ideja da slikaš bilo koga koga ne poznaješ i postaviš na svoj stori, podsmevaš se na jedan jeftin i perfidan način koji ne priliči ni devojčicama, a ne nekome ko se hvali šerom emisije i ima toliko godina, da bi prikazala sebe kao nekoga ko je mršav i disciplinovan? To su parametri današnjice ko je koliko zgodan? Šta je sa moralom, etikom... šta je sa mozgom?

Snežana Borjan objava
foto: PrintscreenInstagram/ snezanafi

Prethodni stori je za vas, drage devojčice, koje mislite da je parametar uspeha kada je neko na TV-u. Nije, vrlo lako može da se pokaže da je i paramater životnog neuspeha i frustracije - napisala je Snežana.

Mene ili mrzite ili me gotivite, uvek kažem šta mislim, a posebno ne dozvoljavam poniženje bilo koga. Nismo se rodili da bi nas neko ponižavao - poručila je Borjanova supruga.

Razumem i one koji zbog posla ne smeju i neće da objave ovaj post jer im je bitno da se pojave u nečijoj emisiji! Meni se može da kažem sve što mislim u životu - napisala je Snežana na Instagramu.

- I ugojiću se 20 kilograma, i dalje ću biti omiljena mom sinu, suprugu, mojim drugaricama... Sve je u energiji, a ne u kilogramima - poručila je Snežana ženama.

Da podsetimo, Sanja je snimala kako se provodi u akva parku, a onda je usnimila i jednu ženu i njene drugarice. Komentar koji je stavila razbesneo je javnost.

Sanja Marinković objava
foto: PrintscreenInstagram/sanjamarinkovicofficial

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs