SPREMA NEŠTO GORE

KRALJICA ELIZABETA SKOVALA PAKLENI PLAN: OVO će uvrediti Megan i Harija više nego oduzimanje titula!

Kraljica Elizabeta ima plan koji će duboko pogoditi Megan Markl i princa Harija

Celebrities
Autor:
KRALJICA ELIZABETA SKOVALA PAKLENI PLAN: OVO će uvrediti Megan i Harija više nego oduzimanje titula!
Foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta je smislila plan kojim će se osvetiti Megan Markl i princa Harija, a to će biti nešto gore od oduzimanja titula.

Zadržali su titulu Saseks i to je sve

Od kada su Megan Markl i princ Hari napsutili kraljevsku kuću izgubili su rpavo da koriste reč "kraljevski". Oni su zadržali titule vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, a Hari se i dalje potpisuje kao princ. Ipak, oni i dalje koriste sve moguće privilegije koje im donose titule kako bi zaradili novac.

Kraljica je smislila gori plan od oduzimanja titula Megan i Hariju - Kraljica Elizabeta ih ignoriše i to je najveća kazna za njih dvoje - kaže Ingrid Sevard, kraljevski ekspert.

Kraljica Elizabeta će ih uvrediti Megan Markl

Sevard misli da kraljica Elizabeta neće oduzeti titule Megan Markl i princu Hariju, ali će uraditi nešto još uvredljivije za njih.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Proslava jubileja biće događaj godine

- Ukoliko ih isključi iz proslave jubileja koji slavi naredne godine to će biti strašnije nego da im oduzme titule - ističeSevard.

Megan Markl je već bila uvređena i što mala Lilibet dva meseca posle rođenja nije upisala u listu naslednika krune, što je posle pisanja medija i ispravljeno.

Megan Markl i princ Hari su govorilli u intervjuu Opri Vinfri šta misle o gubitku titula. Megan je tom prilikom istakla da njihov sin Arči nije dobio kraljevsku titulu, što je značilo da mu kruna više neće plaćati obezbeđenje. Nisu želeli da rodim princa ili princezu i dok sam bila trudna nekoliko puta smo razgovarali o obezbeđenju, ali nisu o tome brinuli - rekla je Megan. Megan Markl je tada rekla i da nikada nije bila opčinjena krunom i luksuzom, nego da joj je smao bilo važno da postane mama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs