zlatna milica mandić

ONA JE MOJA NAJVEĆA MOTIVACIJA! LAVOVSKI SE BORILA: Emotivna životna priča dvostruke olimpijske šampionke!

Milica Mandić priredila je Srbiji neopisivu sreću osvajanjem prve zlatne medalje u Tokiju, a njene druge u karijeri. Na putu ka uspehu ljubav porodice i verenika najveća su joj motivacija

Celebrities
14:34h Autor:
ONA JE MOJA NAJVEĆA MOTIVACIJA! LAVOVSKI SE BORILA: Emotivna životna priča dvostruke olimpijske šampionke!
Foto: Profimedia

Srpska reprezentativka u tekvondou, Milica Mandić (29) osvojila je Olimpijsko zlato po drugi put, čime je ponovila uspeh od pre devet godina iz Londona. Veličanstvena Milica je tako ušla u istoriju kao jedina naša sportiskinja kojoj je to pošlo za rukom.

Pored toga što se popela na pobedničko postolje, Milica će sigurno pamtiti ovaj meč i po tome, što joj je kako je izjavila poslednji u karijeri.

"Tekvondo mi je mnogo toga lepog doneo, i kad bi mi neko dao priliku da promenim nešto nikad je ne bih iskoristila. Kad razmišljam o kraju karijere nije mi svejedno. Ovo je sport kome sam sve dala i koji mnogo volim. Ali dolazi vreme za neke nove stvari. Iako me plaše novi počeci, mislim da ce mi iskustvo koje mi je sport dao, pomoći u narednim izazovima", govorila nam je prošle godine u intervjuu za Stil Milica Mandić kada je i najavila povlačenje iz aktivnog i profesionalnog bavljenja sportom.

Milica nas je sada ponovo Srbiju učinila ponosnom, a svojevremeno je za domaće medije ispričala da joj je u životu najveći pokretač bila majka i davala joj snage da se bori do poslednjeg atoma snage.

-Moja mama je bila moj pokretač. Ona je imala zdravstvenih problema sa kojima se lavovski borila. Ovu godinu ću pre svega pamtiti po njenoj uspešnoj borbi. Hvala Bogu, pa je sada sve dobro. Bila je moja najveća motivacija, za mene je moja mama najveći šampion 2017. godine - istakla je Mandićeva ranije.

Milica je već dve godine verena, a po okončanju karijere planira da stane na ludi kamen sa kolegom Markom Đurićem.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs