TOLIKO SU POCEPANE, DA IZGLEDAJU KAO DA SU IH KUČIĆI RASTRGLI: Modni brend lansirao farmerke koje koštaju PAPRENO

Dizajneri se međusobno takmiče u inovativnosti u svetu mode, međutim postavlja se pitanje koliko daleko se ide sa bizarnim kreacijama.

Moda
Autor:
TOLIKO SU POCEPANE, DA IZGLEDAJU KAO DA SU IH KUČIĆI RASTRGLI: Modni brend lansirao farmerke koje koštaju PAPRENO
Bizarni modni trendovi, Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modni dizajneri ne prestaju da nas iznenađuju sa bizarnim komadima odeće i aksesoara za koje je ponekad potrebno izdvojiti svote novca u vrednosti jednog stana ili automobila.

Moda, Ulična Moda
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Često se postavlja pitanje gde je granica između umetničke slobode, kreativnosti, inovativnosti u svetu mode i zdravog razuma. Koliko su određene stvari istinski funkcionalne u svakodnevnom životu ili su samo stvar statusnog simbola?

Jedan od primera bizarnih aksesoara je i ova Luj Viton avion torba u vrednosti od 39.000$. Dovoljno je istaći da se za manje novca može kupiti čak pravi avion, što je istakao i jedan od korisnika Tvitera.

Što se tiče odeće tu se tek postavlja pitanje nosivosti silnih traka i krpa koje su nam prezentovali dizajneri širom sveta na poslednjim nedeljama mode.

Za popularni brend Balenciaga vezuju se razne kontoverze i skandalo ali oni ne prestaju da šokiraju javnost.

Korisnici društvene mreže Tviter bili su jako duhoviti sa komentarima na Balensijagine nove "pantalone" za koje je potrebno izdvojiti skoro 2.500$. Neki od komentara su "nova moda, model "neće on, ne ujeda hoće samo da se igra" i "Kako izgledam kad se vratim iz Lidla sa ćevapima" aludirajući na situaciju sa rasprodaje mesa u Lidlu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs