pogledajte

ŠTA SE DOGAĐA SA STILOM KERI BREDŠO? Nekada smo kopirali sve što je nosila, a danas se krstimo kad izađu nove fotke

I dalje nestrpljivo isčekujemo nastavak serije Seks i grad, ili kako se sada zove "And just like that.."pa smo odlučili da zavirimo iza kulisa i uživamo u novim izdanjima najpoznantije Njujorške ikone stila.

Galerije
10:41h Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Prva sezona dugoočekivnog nastavka serije Seks i grad (And just like that) doživela svakakve kritike, modni znalci su u uživali u novim kombinacijama Keri Bredšo, iako se odstustvo stilistkinje iz serije i dva dela filma, Patriše Fild itekako osećalo.

Iako je Keri morala da evoluira, složićemo se, nije otišla baš u onom pravcu kojem smo se nadali.

Keri Bredšo
foto: Profimedia

Nove fotografije sa snimanja druge pokazuju kako su kreatori serije zamislli njeno dalje sazrevanje, pa smo tako pronašli najnovije autfite poznate kolumnistkinje i autorke knjiga koja i dalje trčkara ulicama Njujorka i traži novu ljubav.

Sara Džesika Parker hrabro gazi šestu deceniju i dalje izgleda sjajno i uspeva da iznese hrabre stajlinge ali većini fanova se i dalje dopada ona stara Keri Bredšo koja nije nosila samo skupocene odevne predmete već i one sekend hend koji su tako savršeno išli uz njen karakter.

Kako se vama dopadaju poslednji stajlinzi poznate glumice i da li i vi jedva čekate nove epizode koje će početi da se prikazuju u junu ove godine?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs