koja vam je najlepša?

DAME ZA KOJIMA SU SE SVI OKRETALI NA DODELI SAG NAGRADA: Pričali su da je propala, a ONA se pojavila BRUTALNOM IZDANJU

Los Anđeles je sinoć bio centar svetskog džet seta, a crvenom tepihom su prošetale brojne poznate dame u prelepim stajlinzima.

Galerije
12:12h Autor:
1 / 18 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

U Los Anđelesu sinoć je bilo veče glamura! Naime, Američko udruženje televizijskih i radijskih umetnika dodelilo je po 29. put u istoriji nagade najboljima. Na crvenom tepihu su se pojavile sve velike svetske zvezde, a dame su se svojski potrudile da izgledaju besprekorno.

Po izboru modnih kombinacija za ovu svečanu priliku posebno su se istakle Salma Hajek, Lejdi Gaga, Sandra Bulok, Nikol Kidman...

Ali, ubedljivo najveće iznenađenje večeri bila je manekenka Kara Delevanj, koja se pojavila u nikad lepšem izdanju! Blistala je u neobičnoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Karolina Herera. Iako su se nedavno mnogi snebivali njenim paparaco fotkama na kojima je izgledala kao beskućnica, Kara je sinoć ponosno pokazala da je ponovo uzela život u svoje ruke.

Film "Everything Everywhere All At Once" koji se bavi idejom paralelnih stvarnosti, osvojio je glavnu filmsku nagradu na dodeli SAG nagrada u nedelju, učvrstivši status vodećeg kandidata za prestižnu nagradu za najbolji film na dodeli Oskara u martu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs