GLUMAC SED I ZAPUŠTEN, ORONUO PREKO NOĆI: Postao je bleda senka, a od nekadašnjeg FRAJERA nije ostalo ni traga

Čuveni glumac Nik Nolt koji je nekada bio veliki frajer, danas izgleda neprepoznatljivo i zapušteno.

Celebrities
Autor:
GLUMAC SED I ZAPUŠTEN, ORONUO PREKO NOĆI: Postao je bleda senka, a od nekadašnjeg FRAJERA nije ostalo ni traga
Kako danas izgleda Nik Nolt, Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Nik Nolt nekada je važio za jednog od najvećih frajera, a svojim izgledom mogao je da zavede svaku ženu. Međutim, čini se da su godine učinile svoje, te da je Nik danas jedva prepoznatljiv.

Naime, glumac je nedavno snimljen u veoma neurednom izdanju, a mnogi komentarišu da se veoma zapustio , te da od onog starog frajera nije ostala ni senka.

Nik Nolt
Nik Noltfoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac danas ima 82 godine, a svoju karijeru započeo je kao model, nakon čega je uplovio i u glumače vode. Svojim taletnom i šarmom brzo je osvojio svet, a iza sebe ima 50 snimljenih filmova, dok je 3 puta bio nominovan za Oskara.

Nik Nolt
Nik Noltfoto: Profimedia

Žene širom sveta uzdisale su za njim, te je u mladosti bio smatran seks-simbolom Holivuda. Ipak, otad su prošle decenije, dok je glumac s godinama postajao sve neprepoznatljiviji.

1 / 10 Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kada o smrti počnete da mislite češće nego na seks, to znači da starite. Sa 70 godina, dođete do tog trenutka. Sa 60 i dalje mislite da možete nešto da uradite sa telom koje se polako raspada. Kako mi je Ketrin Hepbern govorila 'Nik, starenje je dosadno'. Sada znam na šta je mislila.", rekao je glumac jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs