neprepoznatljiv

ISPIJEN I ORONUO, SA ŠTAPOM U RUKAMA - MOLI BOGA DA UMRE: Preko noći je postao bleda senka, a bolest ga je UNEZVERILA

Slavni roker, Ozi Ozborn zbog teške bolesti koja ga je zadesila izgleda neprepoznatljivo.

Celebrities
Autor:
ISPIJEN I ORONUO, SA ŠTAPOM U RUKAMA - MOLI BOGA DA UMRE: Preko noći je postao bleda senka, a bolest ga je UNEZVERILA
Kako izgleda slavni roker nakon teške bolesti, Foto: Clint Brewer Photography A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni roker Ozi Ozborn iznenadio je javnost nakon što je otkrio bolnu istinu o svom zdravstvenom stanju koje je, po svemu sudeći iz dana u dan sve gore. Naime, muzičar se suočio sa strašnim bolovima nakon čega je počeo da moli Boga da umre.

Oni koji vole rok muziku obožavaju Ozija, uprkos tome što je poznat po svom ekscentričnom stavu i bizarnom ponašanju. Dugo se pričalo o tome kako je zubima odgrizao golubu glavu na bini, stavljao u usta šišmiše, polivao se krvlju i radio mnoge druge bizarne stvari.

Oni koji prate njegov rad, znaju da je specifičan izgled bio njegov zaštitini znak, a od kojeg je danas ostala samo senka. Uprkos činjenici da godinama vodi bitku sa Parkinsonom, javnost je ostala šokirana nakon fotografija koje su isplivale. Danas izgleda mršavo, bledo, ispijeno i bolesno, sa štapom u rukama, a kako dani prolaze, njegovo stanje je sve gore.

Oronuo Ozi ima otežan hod i govor, a o svom stanju otvoreno je govorio 2020. godine, odmah nakon uspostavljanja dijagnoze. Bolnom saznanju prethodio je i pad u kupatilu, nakon čega je morao na operaciju vratnih pršljenova koji su ranije bili oštećeni padom sa kvada. Iste godine pretrpeo je i tešku infekciju ruke, zbog čega se borio sa ugrušcima u krvi i bolovima.

Na to koliko je Ozi u lošem stanju, ukazuje i činjenica da je otkzao turneju, što je bio veliki udarac za njega.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću u kojoj sam povredio kičmu. Moj jedini cilj sve ovo vreme bio je vratiti se na binu", napisao je pre par dana na Instagramu.

Ozi Ozborn
Ozi Ozbornfoto: Clint Brewer Photography A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ozi je rekao da je s njegovim glasom sve u redu, ali da je nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo telo još uvek slabo.

"U jednom trenutku sam bio toliko loše da sam molio boga da se ne probudim sledećeg jutra. Bila je to je***a agonija", rekao je Ozi u intervjuu za The Guardian jednom prilikom.

Ozi Ozborn
Ozi Ozbornfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos tome što teško funkcioniše, Ozi nije izgubio vedrinu, te još uvek gaji nadu da će moći da nastupa kao nekada.

"Nikada ne bih mogao zamisliti da će moje turneje završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći nastupati, a da ne moram putovati od grada do grada i od zemlje do zemlje.", objasnio je Ozi.

Ozi Ozborn
Ozi Ozbornfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimediađ

Težak život

Uprkos tome što je oduvek odavao utisak bizarnog čoveka, Ozi je imao veoma teško detinjsto, dok je njegov život i kasnije bio praćen tragedijama.

Naime, muzičar je jedno priliko otkrio da je u detinjstvu bio zlostavljan.

"Dva dečaka su me čekala kad bih nakon škole išao kući i gnjavili me. Nisu me terali na snošaj, ali su me terali da skinem pantalone, a onda bi me dodirivali. To je bilo strašno. Prvi put kad se to dogodilo bila je prisutna i moja sestra, a to me još više pogodilo. To se neko vreme redovno događalo kad god bih se vraćao iz škole. Činilo mi se da traje večno", ispričao je tad Ozi.

Kasnije, na njega je dosta uticala smrt blikskog prijatelja, gitariste Rendija Roadsa koji je poginuo u avionskoj nezgodi.

Teške okolnosti koje su ga zadesile učinile su svoje, te je Ozi neretko pribegavao nedozvoljenim supstancama. Preterano konzumiranje droge i alkohola dovelo je do destruktivnog ponašanja, a jedno prilikom je pokušao da ubije suprugu koju je pod dejstvom opijata maltretirao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs