NAJLEPŠA CRNOGORKA IZGLEDOM OČARALA EGIPAT: Ponosi se svojim poreklom, a ponela je i prestižnu titulu KRALJICE AFRIKE

Tara Emad važi za jednu od najlepših Crnogorki, a živi i radi u Egiptu odakle je njen otac.

Vip priča
20:43h Autor:
NAJLEPŠA CRNOGORKA IZGLEDOM OČARALA EGIPAT: Ponosi se svojim poreklom, a ponela je i prestižnu titulu KRALJICE AFRIKE
Ko je najlepša Crnogorka koja živi u Egiptu, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tara Emad, model i glumica iz Egipta, rođena je kao Danilovgrađanka, te nererko boravi u Crnoj Gori. Za televiziju Crne Gore rekla je kako se uvek raduje dolasku u ovu zemlju, u kojoj je još kao dijete provodila letnje odmore.

"Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cela moja porodica sa mamine strane živi ovde", izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Tara je još sa 4 godine prvi put posetila Crnu Goru, a od tada koristi svaku priliku da ponovo dođe u svoj drugi dom.

Tara Emad
Tara Emadfoto: PATRICK BAZ / AFP / Profimedia

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gde živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gde je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu, piše Zadovoljna.rs.

Tara je veoma uspešna, a ne prestaje da gradi uspehe na polju karijere. Ostvarila se u glumi i modelingu, a još dok je bila veoma mlada, uplovila je u ovaj svet.

Tara je u svet modelinga ušla sa samo 14 godina, a internacionalnu karijeru počela je da gradi malo kasnije i u TV šou "Zay El Ward'

Tara je bila miss Teen Egipta i prva pratilja na izboru za Miss Teen sveta. Osvojila je i lentu Kraljice Afrike. Krasila je bilborde njenog rodnog Kaira i naslovne strane preko 50 svetskih časopisa u Egiptu, Libanu, Crnoj Gori, Italiji, Francuskoj. Ambasadorka je brenda Bulgari. Poznata je i po humanitarnom radu kroz fondaciju koja pruža pomoć deci.

Kako je govorila internacionalni ugovor joj je ponuđen dok je iša u srednju školu, ali je smatrala da je obrazovanje prioritet"

Tako je 2010. pobedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najlepšu tinejdžerku sveta. Tada je izabrana za prvu pratilju.

Glumila je u dvadesetak filmova i serija. Crnu Goru naziva drugom domovinom i ne propušta priliku da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže njene lepote.

1 / 6 Foto: Ammar ABD RABBO / AFP / Profimedia

Taru krase duga i negovana kosa i savršen ten, a kada je za medije govorila o svojim bjuti tajnama, spomenula je i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda: "Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice", rekla je jednom prilikom za egipatske medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs