NATALIJA IMA 102 KILOGRAMA SUVIH MIŠIĆA I BICEPSE VEĆE OD NJENOG MUŽA VLADISLAVA: Pola Crne Gore sjatilo se da je vidi

Natalija Kunjecova je višestruka šampionka u dizanju tegova i ovih dana boravi u Crnoj Gori na Montenegro Open šampionatu

Lifestyle
Autor:
NATALIJA IMA 102 KILOGRAMA SUVIH MIŠIĆA I BICEPSE VEĆE OD NJENOG MUŽA VLADISLAVA: Pola Crne Gore sjatilo se da je vidi
Foto: Printscreen/ Instagram/Nataliya Kuznetsova

Natalija Kuznjecova ima 31 godinu i dolazi iz Rusije iz grada Čita, a poznatija je pod nadimkom "ruska Amazonka". Njena popularnost je ogromna, pogotovo na društvenim mrežama na kojima svakodnevno pokazuje svoje neverovatno telo.

Naime, Natalija je visoka 173 centimetra, a kilaža joj varira od 90 do 102 kilograma. Zadivljujuća je činjenica da je njen biceps širok 51 centimetar, a širina grudi je 130 centimetara.

"Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim", kratko je prokomentarisala pre nekoliko godina.

Ona je u svet bodibildinga ušla još kao 14-godišnjakinja u želji da poveća samopouzdanje, ali se ubrzo zaljubila u teretanu i otpočela sa profesionalnim nadmetanjima. "Nisam sanjala o karijeru profesionalnog sportiste. Kao i mnogi, otišla sam u teretanu bez nekog željenog cilja, ali nakon tri meseca, moj trener me je pitao hoću li da učestvujem na takmičenju", prisetila se brineta.

Velika podrška joj je suprug Vladislav (45) kojeg je upoznala pre 13 gdoina. Njemu uopšte ne smeta što je njegova supruga jača od njega.

Pogledajte još njenih fotografija u našoj galeriji:

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/Nataliya Kuznetsova
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs