Uživa u dizanju tegova

Ispovest Anđele, bake bodibilderke: U 68. izgledam kao boginja, ali me ne želi nijedan muškarac! (VIDEO)

Iako su joj nedavno ugradili veštački kuk, a prošle godine je bila na operaciji karpalnog tunela u obe ruke, Anđela i dalje može da podigne 65 kilograma

Lifestyle
Autor:
Ispovest Anđele, bake bodibilderke: U 68. izgledam kao boginja, ali me ne želi nijedan muškarac! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / angela.graham.16503

Anđela Grejem (68) iz Lidsa radila je kao model pre nego što je otkrila čari bodibildinga tokom 1970-ih.

Po struci je medicinska sestra u psihijatrijskoj bolnici, a svaki dan provodi u teretani i tvrdi da je upravo to ključ njenog mladolikog izgleda. Naime, kako kaže, često joj daju tek pedesetak godina.

U 90. godini i dalje vežba: Oduševiće vas najstarija gimnastičarka na svetu! (VIDEO)

No, bez obzira na svoj mladoliki izgled, kaže da joj vrlo retko prilaze muškarci. Veruje da je to zbog njenog "zastrašujućeg izgleda". S druge strane, kada joj neki muškarac i priđe, uglavnom su to oni koje je privukla svojom snagom.

"Smešan maleni čovek pitao me da li mogu da ga podignem i pribijem na tlo, mogu li da se rvem s njime, a zanimalo ga je i koliki su mi bicepsi", objasnila je za Daily Mail.

"Mislim da imaju nekih problema s karakterom, ali uvek sam pristojna prema njima, jer radim u klinici za mentalne bolesti i znam da puno ljudi ima mizerne živote i nisu dobro. Mislim da me puno njih vidi kao boginju, a lepa reč koja dođe od mene im ulepša dan, misle da su nešto postigli", ispričala je Anđela.

Najstarija manekenka na svetu (83) živi punim plućima: Naravno da i dalje imam seks! (FOTO)

"Momci su rekli da me nikad ne bi zvali na sastanak"

Iako je nedavno dobila veštački kuk, a prošle godine je bila na operaciji karpalnog tunela u obe ruke, Anđela i dalje može da podigne 65 kilograma. O svojim treninzima piše i na društvenim mrežama i postavlja fotografije, ali bez obzira na veliki broj pratilaca, Anđela tvrdi da joj je jako teško da pronađe muškarca.

"Jednom sam pitala momke u teretani, samo iz znatiželje, šta bi bilo kad bi me videli napolju u klubu i da li bi me pozvali na sastanak. Rekli su mi da nikako ne bi jer izgledam zastrašujuće i vrlo sam samouverena", požalila se Anđela.

Vežba redovno od 1970-ih

Vežbanje u teretani je otkrila 70-ih godina. Do tada je bila glamurozni model i pin-ap devojka.

Mladolikost duguje odvratnoj navici: Niko mi ne veruje koliko godina imam! (FOTO)

"Zabavljala sam s jednim dečkom koji me je odveo u teretanu. On je stalno kupovao jedan magazin o teretanama i vežbanju i videla sam jedan dan Lizu Lajon.

Kada sam videla njeno telo, rekla sam da želim da izgledam baš kao ona. Moj dečko mi je rekao da sanjarim jer nisam ni upola toliko uporna i dosledna. I to je bila motivacija koja mi je trebala", objasnila je.

Anđela je i majka Lani (48) i Melisi (32), a ima i dva unuka u dvadesetim godinama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs