Da li je se sećate?

Bila je najvrelija fudbalska navijačica ikada: Ovako danas izgleda Larisa koja je zaludela ceo svet! (FOTO, VIDEO)

Glumila je u nekoliko serija i filmova, fotografisala se za časopis Plejboj, a danas dobro zarađuje i kao model na društvenim mrežama

Zanimljivosti
17:41h Autor:
Bila je najvrelija fudbalska navijačica ikada: Ovako danas izgleda Larisa koja je zaludela ceo svet! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Zvezda Svetskog prvenstva 2010. godine Paragvajka Larisa Mabel Rikelme Frutos (33) se znatno promenila za poslednjih osam godina. Larisa i dalje izgleda zanosno, a međuvremenu se udala i postala majka.

Glumila je u nekoliko serija i filmova, fotografisala se za časopis Plejboj, a danas dobro zarađuje i kao model na društvenim mrežama.

Atraktivna Larisa ima preko pola miliona pratilaca na Instagramu, a svakodnevno objavljuje fotografije svoje porodice. Fanovi su posebno oduševljeni njenom preslatkom devojčicom.

Navijačice izašle na teren: Kad su skinule maske, svi su ostali u šoku! (VIDEO)

Mnogi su se razočarali kad su videli sadašnji Larisin izgled, ali lepotica koja se proslavila pojavljivanjima na svetskim i evropskim fudbalskim prvenstvima i dalje izgleda odlično.

Bila je na ivici da upropasti život zbog Instagrama: Ova lepotica upozorava sve devojke! (FOTO)

Larisa 2010. godine:

foto: Profimedia

Njeni obožavaoci smatraju da je upravo ona zaslužna za uspeh Paragvaja na Svetskom prvenstvu. Pre osam godina je njena reprezentacija došla čak do četvrtfinala gde su ispali od Španije. Tada je Rikelme obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji prvenstvo.

Učestvovala je i u argentinskoj verziji "Plesa sa zvezdama" i stigla do finala, a mnogi su je kritikovali da je bila previše zavodljiva i da su scene njenog plesa u donjem vešu previše eksplicitne za televizijsku emisiju tog tipa.

Danas se Larisa posvetila nešto mirnijem životu i najvažniji su joj suprug i deca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs