Surovi profesionalac

Od fatalnog lepotana nije ostalo ništa: Slavni glumac bez kose i obrva, fanovi šokirani! (FOTO)

Inače poznat po tamnoj, gustoj i kovrdžavoj kosi, Antonio je bio jedva prepoznatljiv na predstavljanju serije u Madridu

Star look
10:09h Autor:
Foto: Ap / Francisco Seco

Španac Antonio Banderas (57) u seriji "Genije" tumačio je legendarnog španskog umetnika Pabla Pikasa. Kako bi mu što više ličio, glumac je obrijao glavu i obrve.

 

Banderas, inače poznat po tamnoj, gustoj i kovrdžavoj kosi, bio je jedva prepoznatljiv na predstavljanju serije u Madridu.

foto: EPA / Emilio Naranjo

Zvezda filmova "Zoro: Maskirani osvetnik" i "Desperado" uživao je glumeći slavnog slikara.

 

"Za mene je glumiti Pikasa jako veliki angažman. Fascinira me njegov život, a dolazi i iz mog rodnog mesta, Malage", rekao je nedavno Banderas.

 

Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice: Tajni spisak izašao na videlo! (FOTO)

foto: EPA / Emilio Naranjo

Uloga u drugoj sezoni serije "Genije" nije prva za koju je drastično skratio kosu. Prva je bila kada je 2013. godine snimao film 'Tridesettrojica', po istinitoj priči o nesrećnim čileanskim rudarima.

 

Poslednja godina bila je posebno teška za Španca. U novembru prošle godine preminula mu je majka Ana Bandera Galjego, a u januaru iste godine pretrpeo je blaži srčani udar. Nakon toga podvrgao se operaciji srca. Bol u grudima počeo je da oseća za vreme jutarnjeg trčanja.

"Bio je to benigni srčani udar. To se svakodnevno događa ljudima širom sveta, a ja to nisam skrivao, ali ne želim da se mom slučaju pridaje više važnosti nego drugima", rekao je Antonio.

 

Nakon srčanog udara, kojeg je, smatra glumac, izazvao stres i stalna putovanja, odlučio je da promeni neke navike i da manje radi.


Antonio Banderas na crvenom tepihu: Nova devojka mu baš lepo stoji! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...