Ovakav preokret nisu očekivali

Osoblje isteralo beskućnika iz skupog restorana: Doživeli šok života kada su saznali ko je on! (VIDEO)

Ne možemo vas smestiti. Ovo mesto je malo skupo za vas, rekao mu je šef koji nije dozvolio ni da mu beskućnik priđe bliže

Lifestyle
18:08h Autor:
Foto: Printscreen/ Youtube/ Coby Persin

Jutjuber Kobi Persin iz Njujorka napravio je društveni eksperiment kojim je dokazao da o ljudima nikada ne treba suditi prema njihovom izgledu.

 

Naime, Jutjub zvezda koja je upravo svojim videima zaradila ogromnu svotu novca, odlučio je da se obuče kao beskućnik i da vidi kako se prema njemu ljudi ponašaju kada ne izgleda bogato i sređeno. Tako odeven pokušao je da uđe u skupi restoran, a da utisak bude gori, preko ramena je prebacio i crnu kesu za đubre u kojoj je držao svoje stvari.

 

U restoranu je pitao da li može da dobije sto za sebe i prijatelja, ali ga je osoblje odbilo.

 

Beskućnik našao novac i vratio vlasnici milionerki: Njena reakcija ga zapanjila! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Coby Persin

"Oprostite, ali ne možemo vas smestiti. Ovo mesto je malo skupo za vas", rekao mu je šef koji nije dozvolio ni da mu Korbi priđe bliže. Na pitanje može li barem da pogleda jelovnik, šef mu je rekao da ne može ni da ga posluži.

 

Persin je tada rekao da će pozvati svog vozača Ronalda. Naravno, kad je njegov vozač stigao u u novom Rolls Royce-u i iz prtljažnika izvadio aktovku, osoblje je promenilo mišljenje.

 

U njoj se nalazilo milion dolara koje je pokazao osoblju.

 

"Rekao sam da imam novac. Međutim, suludo je što procenjuješ ljude na osnovu izgleda. Mislim da ću kupiti ovaj restoran samo da bih tebi mogao da dam otkaz", izjavio je.

 

Prosjak na štakama pao na sred ulice: Reakcije prolaznika će vas razbesneti! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs