Svaka joj čast

Najzgodnija baka (80) na svetu: Trbušnjaci za desetku, počela da vežba u 57. godini! (FOTO, VIDEO)

Najstarija bodibilderka na svetu je nedavno ušla u 9. deceniju, i dalje učestvuje na takmičenjima i maratonima i ima telo poput 20-godišnjakinje
Lifestyle
19:32h Autor:
Foto: Facebook / Ernestine-Shepherd-Worlds-Oldest-Female-Body-Builder

Ernestin Šepard, 80-godišnja baka pravi je uzor mnogo mlađoj populaciji i dokaz da je sve moguće samo ako se dovoljno radi na tome.

 

Najstarija Evropljanka proslavila 116. rođendan: Jedna namirnica je svaki dan na njenom tanjiru!

 

Naime, ova baka je najstarija bodibilderka na svetu, a iako je nedavno ušla u 9. deceniju i dalje učestvuje na takmičenjima i maratonima i ima telo poput 20-godišnjakinje. Međutim, ono što je najluđe u vezi sa Ernestin je to što je počela da vežba tek sa 56 godina!

 

U 90. godini i dalje vežba: Oduševiće vas najstarija gimnastičarka na svetu! (VIDEO)

 

Kako kaže, tokom većeg dela života nije uopšte bila fizički aktivna jer nije volela da vežba. U društvu sestre lagano je počela da se bavi fizičkom aktivnošću, da bi 2010. godine čak ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najstarija bodibilderka na svetu.

 

Verovali ili ne, ona ima 64 godine: Izgleda mlađe od ćerke, a ovo je njena tajna! (FOTO)

 

Dan započinje ustajanjem u 3 ujutru, nakon čega slede meditacija, pa trčanje. U 8 počinje njen trening, a najkasnije leže u 22 časa. Kuvanje je posao njenog supruga Kolina, sa kojim je u braku 60 godina. Hrani se pirinčem, piletinom, kestenjem, pahuljicama i jajima, a neizostavne su velike količine vode.

 

Za ravan stomak i trbušnjake kao kamen: 3 osnovne vežbe koje rade sve gimnastičarke! (VIDEO)

 

Ernestin apeluje na ljude da počnu da vežbaju koliko god da su stari, a s obzirom na to kako ova žena izgleda, definitivno je treba poslušati.

 

Najstarija dizačica tegova: U 92. godini počela da vežba! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs