GLUMAC OSVANUO S KRSTOM NA ČELU: Ova simbolika krije poseban razlog, u veri je našao mir i spasenje

Čuveni glumac Mark Volberg nosi krst na čelu, a iscrtao ga je kako bi obeležio početak velikog posta.

Celebrities
Autor:
GLUMAC OSVANUO S KRSTOM NA ČELU: Ova simbolika krije poseban razlog, u veri je našao mir i spasenje
Mark Volberg nosi krst na čelu, Foto: NBC / Planet / Profimedia

Slavni glumac Mark Volberg neretko privlači pažnju svojim zanosnim izgledom, za koji je zaslužna posebna rutina koju glumac praktikuje. Nedavno se u žiži interesovanja našla i njegova supruga, a komentari na račun njenog celulita bili su poprilično oštri.

Ovog puta, Volberg je privukao pažnju kada se u "Today Showu" pojavio sa krstom na čelu. Naime, Mark je iscrtao krst na čelu kako bi obeležio početak velikog posta, te na taj način pokazao da je veliki vernik.

Mark Volberg
Mark Volbergfoto: NBC / Planet / Profimedia

Glumac je istakao da uprkos tome što njegova vera nije popularna u Holivodu, on se trudi da je ne zanemaruje, već da bude posvećen koliko god može. Dodao je i kako je uvek otvoreno pričao o tome, ali da se ne želi nikome nametati kao i to da mu je katoličanstvo omogućilo da postane bolja verzija sebe.

Mark Volberg
Mark Volbergfoto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Uvek sam govorio o svojoj veri. To je ravnoteža. Ne želim to nikome nabiti na nos, ali ne poričem svoju veru. To je još veći greh. Znate, to nije popularno u mojoj industriji, ali ne mogu zanemariti svoju veru. Važno mi je to podeliti s ljudima. Vera mi je sve i puno toga mi je omogućila. Bog nije došao spasiti svece, došao je spasiti grešnike. Svi smo u životu imali problema i želimo biti bolje verzije samih sebe, a kroz fokusiranje na svoju veru to mi je omogućeno", objasnio je Mark.

1 / 7 Foto: Profimedia

Mark potiče iz veoma pčobožne i religiozne porodice, a ljubav prema veri preneo je i na suprugu i sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs